Mit tehetnék, hogy a lányom elaludjon a kiságyban?
Èn is csak 2x hagytam sírni,akkor sem egyfolytában.
Azóta sem.Pláne,hogy semmi értelme.
Mikor elalszik a kisa´gyba teszem le,és ott alszik.
Egyébként meg van a napi rendünk.Reggel felébred szopi.Utánna játszik 1-2 órát,majd alszik fél órát.Tízórai,séta,játék,délben ebédel és szopizik.Utánna jönne az alvás,amit nem akar.(csak sétával,vagy a kezemben)Uzsonna,1óra séta,minden este 18-18.30 fürdés.sosem elöbb vagy késöbb.Vacsora,kicsit ja´tszik,és ha fáradt,viszem aludni.Csak hogy jön a nagy cirkusz.szinte sikít.Egyszerüen nem akar elaludni.....
Kézbe veszem,és akkor igen.
Tudom, hogy azt írtad, hogy ne írjuk, hogy hagyd sírni. Csak azt szeretném kérdezni, hogy amikor sírnmi hagytad ott voltál-e mellette, vagy kimentél a szobából. Ezt azért kérdezem, mert én ugyanígy voltam, azzal a különbséggel, hogy a lányom már kézben elalvás időpontját is elkezdte kitolni, volt olyan, hogy több, mint egy óra volt, amíg elaludt és ezalatt végig sétálnom kellett vele. Azt tanácsolták, hogy tegyem be a kiságyba és maradjak vele, amíg el nem alszik, de ne vegyem ki. Kb 40 percig bírtam az ordítást, utána kézben elaltattam. Következő nap betettem a kiságyba és kijöttem. 20 perc alatt aludt. Második nap kb 15 perc volt, és egy hét alatt 5 perc alá csökkent az elalvás előtti sírásidő.
Ha te is úgy próbáltad, hogy nem vagy a szobában, akkor bocsi a fölösleges válaszért, ha nem, akkor egy próbát megér, persz minden baba más...
Èn ezt nem bírom már cérnával.Csak ordít,de nem akar aludni.Akár kijövök a szobából akár nem....Ez borzasztó.Rásadásul a szomsze´dok.Ùgy ordít,hogy az nem igaz.Ami a torkán kife´r,és folynak a könnyei.Már kapcsoltam hangosan zenét,élhallgat egy pillanatra,e´s tovább sikít.
Holnap megyek a gyerekorvoshoz,mondjon valamit,mert ezt én így nem bírom tovább..
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!