Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 6 hetes,7-kor fürdetjü...

Kisfiam 6 hetes,7-kor fürdetjük és éjfélig nem alszik el, keservesen sír a kiságyban. Ölben sem minden esetre nyugszik meg. Mit tehetnénk hogy időben elaludjon?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok. Várom a válaszokat.

Mi már próbáltuk a korábbi és a későbbi fürdetést is. Ha meg el is alszik nagy nehezen akkor is csak max. egy órára.

2008. nov. 24. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

Szia,

az én babám igaz csak 3 hetes múlt, de nálunk is hasonló a helyzet. Én betömöm a száját a mellemmel. :D Az anyatejben úgyis van minden, fájdalomcsillapító, nyugtató, altató, stb. Épp most olvastam, hogy a szopizás a babáknál nem csak kaja, hanem a fentiek miatt is kéri. Egyébként meg: 3-6 hetes korban van egy nagy növekedési hullám a babáknál, lehet, hogy azért is nyűgös, mert hát fáj bizony, amikor nyúlnak az inak, izmok. Kitartás, aludj akkor, amikor ő is. ;) Jobb tanács erre nincs, a rendszer majd csak később lesz.

Minden jót, remélem tudtam segíteni. :)

2008. nov. 24. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Nekem van hogy annyira sír hogy a cicit sem tudom odaadni neki. Akkor már biztos hogy a fáradtságtól sír.
2008. nov. 24. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy görcsös? Ha húzza föl a lábait, összegörnyed és még ölben is sír az is lehet az oka. Próbáljátok masszírozni a pociját, esetleg próbáljatok görcsoldó cseppet, teákat.
2008. nov. 24. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
szia!Saját tapasztalat, hogy ha ölben is sír akkor van valami baja a babának. Lehet, hogy a pocija fáj. Nekünk is 6 hetesen kezdődött ez a probléma. A doktornő mondta, hogy általában estére jön elő a hasfájás. Tanácsára adtam neki Infacol cseppet kaja előtt , 3 nap alatt elmúlt és azóta sincs gondunk. ( 7 hónapos már). Van akinek az espumisan csepp válik be. Masszarozás is nagyon hatásos tud lenni. Nem tudom, hogy tudtam -e segíteni:) Remélem hamarosan elmúlik nálatok is ez a korszak:)
2008. nov. 24. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ölben is sír biztos hogy valami baj van. Fáj a pocija, sokat evett vagy keveset. Az én véleményem hogy ne hagyd a kiságyában egyedül sírni. Elveszti a biztonság érzetét. Mert ugye ha biztonságban érzi magát akkor ébren is egyedül el kell hogy legyen. A kiságy jó helyen van? Nekem ez volt a problémám egy darabig. Sosem aludt el magától a kiságyban. Fordítottam rajta 90 fokot és megoldodott a próblémám. Fürcsi után beteszem és magától elalszik. Én Gripe watert adok neki minden második étkezésnél és kajcsi közt Baby Mecsek teát kap inni. Napi 100 ml t osztok el napi 3 adagra. Nekem ez vált be. Remélem tudtam segíteni.

2008. nov. 25. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!