Kisfiam 6 hetes,7-kor fürdetjük és éjfélig nem alszik el, keservesen sír a kiságyban. Ölben sem minden esetre nyugszik meg. Mit tehetnénk hogy időben elaludjon?
Én is ebben a cipőben járok. Várom a válaszokat.
Mi már próbáltuk a korábbi és a későbbi fürdetést is. Ha meg el is alszik nagy nehezen akkor is csak max. egy órára.
Szia,
az én babám igaz csak 3 hetes múlt, de nálunk is hasonló a helyzet. Én betömöm a száját a mellemmel. :D Az anyatejben úgyis van minden, fájdalomcsillapító, nyugtató, altató, stb. Épp most olvastam, hogy a szopizás a babáknál nem csak kaja, hanem a fentiek miatt is kéri. Egyébként meg: 3-6 hetes korban van egy nagy növekedési hullám a babáknál, lehet, hogy azért is nyűgös, mert hát fáj bizony, amikor nyúlnak az inak, izmok. Kitartás, aludj akkor, amikor ő is. ;) Jobb tanács erre nincs, a rendszer majd csak később lesz.
Minden jót, remélem tudtam segíteni. :)
Szia!
Ha ölben is sír biztos hogy valami baj van. Fáj a pocija, sokat evett vagy keveset. Az én véleményem hogy ne hagyd a kiságyában egyedül sírni. Elveszti a biztonság érzetét. Mert ugye ha biztonságban érzi magát akkor ébren is egyedül el kell hogy legyen. A kiságy jó helyen van? Nekem ez volt a problémám egy darabig. Sosem aludt el magától a kiságyban. Fordítottam rajta 90 fokot és megoldodott a próblémám. Fürcsi után beteszem és magától elalszik. Én Gripe watert adok neki minden második étkezésnél és kajcsi közt Baby Mecsek teát kap inni. Napi 100 ml t osztok el napi 3 adagra. Nekem ez vált be. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!