Lányom lábujja nem normális?
Sok ertelemre vall a hozzaszolasod. Gratulalok ahhoz a nagy iq-hoz! Meg jo h jottel nelkuled elvesztem volna.
Nem erzed h szanalmas vagy? A lanyodnak meg nem is csoda h 6 ujja van ha ilyen elfuseralt az anyja.
Nekem is ugyanilyen a lábujjam, de sosem említették a szüleim, hogy ez gond lenne (nem vittek vele orvoshoz, stb).
Ennek ellenére jónéhány cipőről emiatt kell lemondanom, mert nagyon nyomja a lábujjamat, tehát maximum ennyi hátránya származhat belőle a kicsidnek, no de ez legyen a legnagyobb gond az életében :)
Koszi a valaszodat. :-). Tenyleg ennyi legyen a legnagyobb problemaja. :-) csak aggodtam h ez angyobb bajt jelenthet, de most h irtatok rola ennyien megnyugodtam.
Koszi mindenkinek a hasznos infokat. Kiveve a nagy "okosnak"
úgy látom nem érted a fekete humort....
nem akartalak megbántani, de épp az volt a válaszom lényege, hogy nincs ezzel a cukor kis tappanccsal semmi gond, az égvilágon semmi.
amúgy a lányomnak is ilyen, így kiáll, sőt szerintem tőlem "örökölte"
tényleg nem akartalak megbántani, de azért eléggé kikeltél magadból, lehordtál mindennek.
szép napot!
üdv,
a nagy iq-val rendelkező 0%-os válaszadó
Akkor elnezesedet kerem, sajna akkor en ertettelek felre, csak ezen az oldalon annyit olvasni olyan valaszadoktol valaszokat h semmi humor meg se fordul a fejukbe csak kotekednek es okoskodnak. Emiatt ereztem ezt is annak. Igy eleg nehez vmit humorosan venni ha meg egy vigyrogo fejet se latni. Gondoltam egy ujabb epito jellegu "Hasznos" megnyilvanulas egy "kedves" idegentol.
Sajnalom h olyanokat irta, igy mindnet visszaszivok es bocsanatot kerek. Ne haragudj meg egyszer.
Amugy meg miert is lett lehuzva mindenki? Akinek vmi nem tetszik fejtse ki a velemenyet ne a valaszolokat pontozgassatok, nekem ugyanis hasznosak voltak, a kerdesre kaptam valaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!