Gond ha egy 13 hos baba etrendjenek nagyresze meg anyatej?
Kislányom kétéves múlt, még naponta többször szopik. 5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, mindent egyből elfogadott, a mai napig mindent szeret. Imád rágni,rágcsálni. Az egyetlen amit nem igazán kedvel és soha nem is szeretett, az pont a sűrű, pépes kaja. fél évesen már ügyesen pakolta a szájába a puhára főtt zöldségeket. Mivel egyéves koráig rengeteg anyatejet evett, kimondottan husi volt, másfél éves kora óta szinte semmit nem hízott, ellenben sokat nyúlt. Egyelőre betegség miatt nem voltunk vele orvosnál, pedig iskolás testvérei vannak, ők hazahoznak ezt-azt. Egyszer volt taknyos, és egyszer hányós-hasmenős, de mire másnap orvoshoz vittem volna, addigra elmúltak a tünetek.
Mindezt azért írtam, le, hogy azok , akik úgy gondolják, hogy a sokáig szoptatott babák problémákkal küzdenek, lássák, hogy ez nem így van. A szoptatás normális ebben az életkorban is, főként úgy, hogy a baba mellette változatosan táplálkozik.
Koszonom a valaszodat!
Nem par szelet, par kocka, bocsanat. Ilyen kis szeletkeket vagok neki amiket egyedul tud enni. A tesztat azt ugy ertsd hogy szoszos,tesztas, husis kaja. Altalaban a mienkbol kap,kiveve ha nagyon fuszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!