Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gond ha egy 13 hos baba...

Gond ha egy 13 hos baba etrendjenek nagyresze meg anyatej?

Figyelt kérdés
Kislanyom tobb anyatejet eszik meg-a sulya alapjan- mint szilard kajat. Ez meddig normalis igy? Eszik mar mindent regota, csak nem nagy mennyisegben. A sulyaval nincs baj,nagyon kis husika.
2014. ápr. 26. 22:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Reggelire par szelet kenyeret vajjal szalamival, tizoraira par kanal gyumolcsot, az ebed az egyetlen normalis etkezese,akkor 150-200gramm tesztat hussal vagy rizset hussal,huslevest,paradicsomlevest,krumplit,mikor mit:) uzsonnara megint gyumolcs az megint alig valami, vacsira kenyer,rizs vagy rizspep, kb 100-150 gramm. Nem tudom mennyi anyatejet eszik. 12,5 kg.
2014. ápr. 26. 23:03
 12/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolso te normalis vagy? Pont azert irtam ki a kerdest mert aggodom hogy gond-e ez. Nem azert mert szoptatas imado vagyok. Ragni tud a gyerekem es mindent eszik. Megall az eszem milyen emberek vannak...
2014. ápr. 26. 23:05
 13/30 anonim ***** válasza:
47%
6-os vagyok. Egyetértek a 10-essel úgy, hogy közben én vagyok a szoptatáspárti /ezt írtam magamról/. De valóban meg kell ismerkednie az ízekkel, jó, ha szeret enni, végülis a célnak a leválásnak kell lennie. Persze, még szoptathatsz sokáig, de közben támogatnod kellene abban, hogy minden mást is egyen.
2014. ápr. 26. 23:06
 14/30 A kérdező kommentje:
Maximalisan tamogatom abban hogy mast egyen.
2014. ápr. 26. 23:08
 15/30 anonim ***** válasza:
49%

Kislányom kétéves múlt, még naponta többször szopik. 5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, mindent egyből elfogadott, a mai napig mindent szeret. Imád rágni,rágcsálni. Az egyetlen amit nem igazán kedvel és soha nem is szeretett, az pont a sűrű, pépes kaja. fél évesen már ügyesen pakolta a szájába a puhára főtt zöldségeket. Mivel egyéves koráig rengeteg anyatejet evett, kimondottan husi volt, másfél éves kora óta szinte semmit nem hízott, ellenben sokat nyúlt. Egyelőre betegség miatt nem voltunk vele orvosnál, pedig iskolás testvérei vannak, ők hazahoznak ezt-azt. Egyszer volt taknyos, és egyszer hányós-hasmenős, de mire másnap orvoshoz vittem volna, addigra elmúltak a tünetek.

Mindezt azért írtam, le, hogy azok , akik úgy gondolják, hogy a sokáig szoptatott babák problémákkal küzdenek, lássák, hogy ez nem így van. A szoptatás normális ebben az életkorban is, főként úgy, hogy a baba mellette változatosan táplálkozik.

2014. ápr. 26. 23:20
 16/30 anonim ***** válasza:
pár szelet kenyeret, 20 deka tésztát???
2014. ápr. 26. 23:21
 17/30 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszodat!

Nem par szelet, par kocka, bocsanat. Ilyen kis szeletkeket vagok neki amiket egyedul tud enni. A tesztat azt ugy ertsd hogy szoszos,tesztas, husis kaja. Altalaban a mienkbol kap,kiveve ha nagyon fuszeres.

2014. ápr. 26. 23:26
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja es nem volt meg beteg nekem se soha, 2x taknyos volt, de sosem volt pl laza vagy ilyesmi,egyaltalan nem beteges baba.
2014. ápr. 26. 23:28
 19/30 anonim ***** válasza:
Teljesen jo:) amire figyelj hogy ne "unalombol" vagy vigasztalas miatt rogton cicit adj. Probald kicsit elterelni a figyelmet, mashogy vigasztalni esetleg. Adj neki tobb folyadekot, hogy ne anyatejet igyon (legalbbis probald, en lanyom nem nagyon akart vizet inni:))
2014. ápr. 27. 00:28
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ki találta ki, hogy mikor mit KELL ennie a gyereknek? Ha eszik mindent, tud rágni, elfogad mindent, mindkettőtöknek belefér még a szoptatás, akkor mégis miért lenne gond?
2014. ápr. 27. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!