Hogyan reagáltok, ha utcán idegenek bizalmaskodnak a gyereketekkel?
Aaaaaaaaaa fúúúú .... 1,5 éves a fiam, kb fél éve történt, h a Sparban ül a babakocsiban és egy fickó odalépett hozzá mosolyogva, meg gügyörészve és megsimogatta a lábát. :S
Meg egyik nap a Tescoban egy dolgozó a sorok között gagyogott neki, h milyen cuki, meg minden, de az az ember nagyon furi volt, szerintem szellemileg visszamaradott volt, nem is nézelődtem ott tovább, hanem gyorsan eltoltam a kocsit.
A simogatós embert nem tudtam lereagálni, m csak megsimította és ment is. DE NE nyúljon már a gyerekhez...
Olyan fura emberek vannak. :////
Mondjuk vannak aranyos idős nénik, akik szoktak beszélni a fiamhoz (de nem nyúlnak hozzá), rájuk mosolyog, meg az vhogy nem zavar.
Amit írtál, h a bácsi mondta neki, h menjen vele... ? Na beszóltam vna a fickónak. El akarja vinni a gyerekedet? Ez milyen már...
Hát nézzetek h.lyének,de engem még a néniktől is kiráz a hideg,pedig csak kedvesen- nekem nyájasan- beszélnek a gyerekekhez.... Egyszerűen áll a szőr a hátamon,amikor hozzászólnak a gyerekemhez. Hogy tanítsam a gyerekemet arra,hogy idegenekkel nem állunk szóba,ha úton út félen gügyögő, kedves-amúgy meg a fanc se tudja milyen- idegenek vannak??? A jópofi alig megy nekem,annyira nem szeretem.
Na az meg hogy menjen vele???Kérdező most komolyan kérdezem: hát az pedofil volt????
Biztos elkezdenék kiabálni hogy mi a francot képzel magáról,azonnal rendőrt hívok hogy el akarja vinni a gyerekemet!!!- aztán legközelebb biztos nem próbálkozik be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!