Akiknek 7 hónap körüli babájuk nagyon pici súlyú, hol vesznek olyan ruhát amik derékban jók? Mennyi a súlya 7 hónap körülidnek?
Figyelt kérdés
7 hónapos kislányom. 6500gramm és 69cm.
Mimden nadrág a derekán bő!!
Hol lehet kpni kisebbet? Vagy szűkítőset?
2014. ápr. 25. 13:16
1/13 anonim válasza:
Az én kisfiam,hnapután lesz 7hónapos 71cm és 7300g :-)
2/13 anonim válasza:
Mi a C&A ba szoktunk találni szűkíthető derekú nadrágokat. Vagy ha van a közeletekben Kik textiláruház, még ott is lehet hogy találsz.
3/13 anonim válasza:
C&A-ban szerintem minden nadrág szűkíthető! :)
4/13 anonim válasza:
Rugdalózó nem jó? minek elszorítani egy olyan pici babának a derekát?
5/13 A kérdező kommentje:
Hát én a rugikat nem szeretem. Mindig harisnyában vagy melegítőben alszik el.
Olyan kis pici a súlya...
2014. ápr. 25. 14:36
6/13 anonim válasza:
A KIK-ben vannak jó rucik és nem drága. Mi pont tegnap vettünk az ikreknek néhány rucit.
7/13 anonim válasza:
A Scampnak is van szűkíthetős fazonú nadrágja, a H&M ben is , az én lányom is vékonyka és én ott vettem neki
8/13 anonim válasza:
4-es vagyok. Nekem ikreim vannak, a fiamat a kórházból úgy vittük haza, hogy 2 kiló sem volt, és 45 centis volt az egész gyerek. Az 50-es ruhák nagyok voltak rá, mit nagyok, elveszett bennük, de pld olyan pici nadrágot, harisnyát én nem is láttam, meg nem is adtam volna a gyerekre.
Lehet, hogy TE nem szereted a rugdalózót, de a gyerekeknek jobb.
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Írtam, hogy MINDEN, még a legginsek is nagyok a derekára,akkor hogyan szorítaná?? Rugit nem szeretem, nem is adok rá.
2014. ápr. 25. 15:35
10/13 anonim válasza:
7 hónaposan már én se madnk rá rugit, csak éjszakára. Egyébként arra nem válaszoltam, hogy 7 hósan 7380 és 71 cm volt a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!