Most milyen utcai cipőt hord 20 hónap körüli babátok? Hol vettétek és mennyibe került? Link esetleg?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 12:06
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
nekem 20 hónapos a kisfiam és nekünk is az első cipő van amit belinkeltél, nagyon szeretjük mi 6500 Ft-ért vettük, Debrecenben.
3/12 anonim válasza:
Salus, a kinti és a benti is, bokafogós és sarokemelős, ahogy annak ovis korig lennie kell.
4/12 anonim válasza:
1. vagyok. Most hogy gondolkozom, tényleg nem 8000 hanem 7000 körül volt. Egyébként nálunk nagyjából esélytelen másfajta cipő, mint a DD Step. Olyan magas lábfeje van a fiamnak (pont, mint nekem és anyukámnak), hogy a legtöbb cipő a közelébe sem megy, ezek viszont kifejezetten ilyen lábra valók. Például a 3-as által írt Salus cipők teljesen esélytelenek lennének. Próbáltunk már pár fajta cipőt,kitapasztaltam.
5/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
23 hónapos kislányomnak van egy NIKE bőrcipő+ egy vászon anyagú,az is NIKE
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
19 hónapos egy fiam, a cipő mániás papája halmozza el cipőkkel. :D Amit most hord, az 2 Nike sportcipő és egy Elefanten mustárszínű bőr bakancs (azt ritkábban már mert kicsit melegebb). Játszótérre és a homokozóba van egy külön torna cipő szerűsége. Bentre pedig pont most vettünk egy házicipőt, Elefanten ez is, de úgy néz ki majdnem mint a Cross papucsok, csak ez tépőzáras.
10/12 anonim válasza:
A fiam* bocsánat. Csak egy van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!