Hol találok olyan oldalt ahol jó babacuccokat tudok neten keresztül vásárolni?
Figyelt kérdés
Pl. kiságy, babakocsik stb...2008. júl. 26. 21:21
1/8 anonim válasza:
Attól függ mit szeretnél. Újat, akkor keress rá a nagy babaáruházakra. pl a Brendonból honlapon is tudsz rendelni. Ha használtat akarsz nézd meg a tesz-vesz-t ,vagy a vaterát.
2/8 anonim válasza:
Szia a Vaterán, és a Tesz-Veszen nagyon jó cuccok szoktak lenni, használt is új is, és jók az árak is.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.
Inkább újat szeretnék..
2008. júl. 26. 21:27
4/8 anonim válasza:
Ha ujat szeretnel, www.brendon.hu.
Megrendeled neten, kifizeted kartyaval, es ingyen kihozzak.
En nagyon szeretem, jo minosegu, megbizhatoak, nem kell felni, h kifizeted aztan nem kapsz semmit.
5/8 anonim válasza:
Bambino babafutár nagyon jó és megbízható.Én is onnan rendeltem a babakocsit,etetőszéket,autósülést.Nekem nagyon bevált
7/8 anonim válasza:
Bocsi,hogy belekérdezek,de az utolsó válaszolótól kérdezem,hogy kelél rendelni arról a linkről amit küldött??Megbízható és mennyibe kerül a postaköltség?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, körülnézek. :)
Hát az utolsó linket én sem értem onnan hogyan kell...
Minden jót.
2008. júl. 27. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!