9 hónapos-felülni nem tudó babát-ugye még nem lehet játszótéri hintába ültetni?
Figyelt kérdés
a babakocsit már döntve használjuk,feláll,de még magától felülni nem tud.2014. ápr. 24. 12:14
1/8 anonim válasza:
Felül babakocsiban?Vagy abban sem?Ha leteszed ülve,úgy marad?Nem kéne már ülnie egyébként?
Ha megmarad ülve letéve,akkor hintáztathatod.Ha egyáltalán nem tud ülni,akkor elvinném dokihoz is egyébként,de akkor ne hintáztasd.
2/8 anonim válasza:
nyugodtan hintáztathatod, de miért nem ül még?
3/8 A kérdező kommentje:
ha leteszem-eldől,előre tolja magát-de megtartani nem tudja.én is aggódom kicsit.
2014. ápr. 24. 13:04
4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom,miért nem ül,oldalról feltolja magát,de még nem egészen ülő helyzetbe.tényleg orvoshoz kellene vinnem?kúszik,most próbál mászni-és már áll hetek óta
2014. ápr. 24. 13:05
6/8 anonim válasza:
Ülni a betoltott 10. Hónap végéig kell tudni (gyerekneurológia tk.). Nem gond ha nem ül, az sem, ha nem kúszik, de ha felultetve sem ul meg, ne tedd meg hintaba.
7/8 anonim válasza:
az én kislányom is kb.10 honaposan ult csak fel, mászásbol tanult meg kiulni, o is eldolt ha felultettem.2 hét mulva lesz 11 honapos
8/8 A kérdező kommentje:
akkor nem aggódom-majd 2 hét múlva van időpontunk.egyébként gyönyörűen kúszik,most próbál mászni,és álldogál
2014. ápr. 24. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!