A mosható pelenka nem gátolja a mozgásfejlődést?
Egyáltalán nem.
Ha így volna, egy ősünk sem tanult volna meg járni. A mozgásfejlődés minden gyereknél egyéni ütemben megy végbe. Majd odajut a te csemetéd is, csak várd ki.
mi is moshatózunk,sztem a létező legnagyobb csomagot adó pelussal,vagyis tetra plusz külső, illetve lolli belső és külső. 11 hónaposan már önállóan járt a lányom.
egyesek arról számoltak be,h. nehezebben mozog benne a gyerek,de sztem ez nem számottevő,főleg ha azt a példát tartoms zem előtt,amikor a rokon kislány a csípője miatt hordott szíjban (biztos ismeritek,lábak teljesen kifszítve egy merev vázhoz) felállt önállóan, és azzal együtt mászott is! a gyerek,ha akarja,mindenre képes!
nekem van popin bambuszpelus, kaptam, de nem jó. nem a mozgásfejlődés miatt, kicsit ugyan vastagabb, de nem befolyásol semmit.
nálunk egyszerűen nem jó, kijön belőle a pisi, a kaki meg a gyerek hátáig freccsen. mikor elérte fiam a 9 kilót, végképp használhatatlan lett nekünk, pedig tök sokat spórolhatnánk... :/
ha nálatok jó, használjátok, mert nagyon jó, több szempontból is, semmi hátránya nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!