Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír minden egyes napközb...

Miért sír minden egyes napközbeni ébredéskor a babám?

Figyelt kérdés
10 hónapos a kicsi lányom, és nem értem, hogy mi az oka annak, hogy ha felébred, rögtön hangosan sír, szinte vigasztalhatatlanul. Csak akkor nyugszik meg ha cicire rakom. Ez akkor is így van ha egyedül alszik a kiságyában, és akkor is ha együtt alszunk a nagyágyon. Ez természetes? Vagy kortünet? (bár mindig ez volt, egész pici kora óta) Mi lehet az oka?
2009. dec. 22. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az ilyen ébredés mindig éhség. Ha amúgy cicire rakod te is, nem lehet, hogy éhes??
2009. dec. 22. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
SZia! Köszi, a választ, de szerintem nem éhes. Nem alszik hosszú órákat, 30-40 percet egy alkalommal, tehát nem alussza magát "éhesre". :-)
2009. dec. 22. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ezt csinálta, és csinálja még mindig. Most 2 éves. A reggeli ébredés mosolyogva, a délutáni sírva. Amíg szoptattam a cicin megnyugodott, most nagyon nehéz. Etetni próbálom, de amíg meg nem nyugodott azt sem hajlandó. Van, hogy fél óra is, mire nagy nehezen megnyugszik. Fogalmam sincs mitől. Anyu szerint én is ilyen voltam.
2009. dec. 22. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én világ életemben rossz ébredő voltam, gyakran manapság is morcos vagyok. Egyszerűen ébredés után kell legalább egy fél óra, hogy magamhoz térjek. Gyerekkoromban nem lehetett hozzám szólni, visítottam én is. Lányom eddig mosolyogva ébredt, de mostanában én is tapasztalom nála ezeket a tüneteket. Magamból kiindulva nincs semmi baja a babádnak, csak magához kell térnie az alvásból. A cici meg amúgy is megnyugtatja hát ezért kéri. az én lányom négy hós korától nem szopik, így az ölembe szoktam venni, fogja a takaróját, szopja az ujját én meg ringatom egy darabig aztán kimászik az ölemből és már indul is játszani.
2009. dec. 22. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen Nektek is. Talán akkor kinövi. :-)
2009. dec. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!