Mit tegyek, hogy ne kelljen folyton tologatni a babkocsit? Hogyan szoktassam rá hogy magában is ellegyen?
Amíg te pihennél, vagy csinálnád kicsit a dolgod nincs nagyi aki tologassa? Vagy egy kedves szomszéd néni?
Nekem olyankor a párom vitte el, vagyis viszi el. Mert,hogy 4 éves és 5 hónaposom van:)))
A babák ebben a korban még sehogyan sincsenek csak úgy " el ". Még az anyukájukat igénylik legfőképp. Nekem két gyermekem van. Tapasztalat hogy nagyon gyorsan elszalad a babázós időszak és visszagondolva nagyon nagyon rövid időszak és ki kell használni minden pillanatát. A "dolgodat" meg egész életedben csinálhatod még, nem szalad el, csináld meg a legszükségesebbeket ( mikor alszik a baba ), a többi meg ráér. Flangáltam én is még délután 3-kor pizsiben, de a kicsik derűsen jólakottan mosolyogtak, és ez számomra a legnagyobb kincs hogy a gyermekeim kiegyensúlyozottak. Hogy én néhány hónapig nem voltam kisímult csilli-villi szexbomba, egy ragyogó patika lakásban.................hát nem, de boldog édesanya voltam és az is vagyok.
Boldog babázást kívánok neked és lazíts egy kicsit élvezd a csöppséget aki csak kizárólag RÁD számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!