Volt már veletek is olyan, hogy minden ok nélkül elkezdett sírni a babátok?
Figyelt kérdés
Nekem 3 hónapos múlt a kisfiam és pár napja éjszaka felébredt sírva, majd ahogy próbáltam megnyugtatni, olyan ordításba kezdett, nem lehetett megnyugtatni, csak akkor nyugodott meg mikor csinált az apja neki egy adag kaját.
Nem volt éhes, mert előtte egy órával ettünk, nem zajongtunk, néztük a tv-t ahogy szoktuk, nem hangosan. Talán rosszat álmodott? Ilyenkor álmodnak már a babák? miről álmodnak?
2009. dec. 22. 17:55
1/3 anonim válasza:
Én is így vagyok a kislányommal,ő 7hetes.Kiváncsi lennék én is.
2/3 anonim válasza:
Jó kérdés...:-)
Igen, állítólag álmodnak, és a babák csinálnak ilyeneket, főleg éjjel. Az éjjeli ébredéseknek soha nem fogjuk megtudni az okát sajna....
3/3 anonim válasza:
Nappal is vannak ismeretlen eredetű sírások. Mi arra jutottunk a férjemmel, hogy ilyenkor biztos elzsibbad a lába/karja.
Éjjel szerintem vagy zsibbad vagy rosszat álmodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!