Nem tudom hogy feltenni a kérdést, arról van szó, hogy négy felnőtt és egy egy éves baba egy autóban, nyolcszáz kilométeren. Szerintem a kényelem nem lesz valami paradicsomi, főleg hogy lenne lehetőség arra, hogy két autóval menjünk, csak takarékossági szempontból akarnak zsúfolódni. Mit mondjak, hogy ne legyen sértődés?
Az én kisfiam 14 hónapos volt mikor anyukámékkal mentünk Horvátországba nyaralni. 600 km. Gyerekülés és 4 felnőtt. Kicsit zsúfolt volt de megoldottuk. Szerintem utazhattok így ha nem zavar senkit a kényelem hiánya. Hová mennétek?
Akkor menjetek szerintem két autóval,ha a csomagok nem vérnek el. Egyébként nagyon drága 2 autózni.
2008. júl. 26. 11:15
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, hát a kényelem hiánya. Ez zavar a legjobban. Főleg a picur miatt!
2008. júl. 26. 11:17
3/12 anonim válasza:
Elvileg a baba kényelme nem fog csorbulni, mivel ő autósülésben ül úgyis, azt meg nem lehet kisebb helyre bepréselni mint amekkora. Ha ti hátra be tudtok ülni és kibírjátok akkor hajrá...előtte esetleg rövid úton kipróbálhatjátok, hogy bírjátok-e a "nyomorgást". Bár ha nem egy családról van szó nem tudom a csomagokat hogyan fogjátok bepréselni...
2008. júl. 26. 11:40
4/12 anonim válasza:
Szerintem te nyűgösebb leszel mint a baby, és ez hatással lesz rá is. Ne menjetek egy autóval, én nem mennék, ha kényelmetlen. Ne csak a baba szemszögét nézd, nyilván ő a fontosabb, hanem a magadét is és a többiekét. Ha nektek megéri összenyomódni, izzadni, nyűgösködni..hááát, menjetek :) És a baba igen, a babaülésben nem veszít a teréből, neki nem lesz gond..max a levegő lesz rossza kocsiban a sok izzadó embertől :)
Jó utat, balesetmentes közlekedést!!!
2008. júl. 26. 11:46
5/12 anonim válasza:
Jaa, és a kérdésedre..ezt így szépen mond el nekik..akik mennének, hogy higgyék el, nekik is nagyon rossz lesz, és még szellőztetni sem tudsz, különben a baba huzatot kap..nyilván a klíma sem mehet minusz 8 fok különbség alá, és ez ennyi embernél...kevés lesz a nagy kánikulában. Javaslod a két autót.. ha nem...hát nem. Akard vinni a baba pihenőszékét, mert az kell! :) és sok helyet foglal. Na jó utat! (előző hozzászóló)
2008. júl. 26. 11:49
6/12 anonim válasza:
Ha klímás az autó tök jó. Első válaszoló vagyok. A mi kocsink nem volt klímás és nem volt gond, hogy lehúztuk az ablakokat. egyébként meg kicsivel jobb éjjel utazni, mert akkor tuti alszik. Neki nem lesz gond a kényelemmel inkább a felnőtteknek. Őt nem fogja zavarni az út főleg ha már hozzászokott a gyereküléshez.
a baby magyarban: bébi.
2008. júl. 26. 21:15
7/12 anonim válasza:
Baby magyarul nem bébi, hanem baba, vagy esetleg kisgyerek ha szabad kérnem! Ha már javítani tetszel! :)
2008. júl. 28. 18:04
8/12 anonim válasza:
És engem javított? :) babyyyy :)
2008. júl. 28. 20:20
9/12 anonim válasza:
baba, ahham... hát én még mindig úgy hallom, hogy bébiszittert keresnek.. biztosan nem babaülőt..
2009. aug. 6. 21:06
10/12 anonim válasza:
ne vigyük a gyereket ilyen hosszú útra könyörgööööm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!