Miért csak ennyit eszik?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 hónapos, tápszeres 2 hónapos kora óta, de nagyon keveset eszik, van hogy csak 500 ml-t eszik meg egy nap. Pedig 700-800 ml-t kellene neki elvileg. Mondtam a védőnőnek is, de azt mondta eszik amennyi neki kell. De azért én aggódom, de egyszerűen nem tud többet enni.
Van, hogy egy evésre csak 60ml-t tud megenni. Szerintetek ez normális? Elkezdtem a hozzá táplálást, de az almát sem fogadja el egyszerűen kiköpi. Vagy az is lehet, hogy nem izlik neki ez a tápszer? BEBA HA Pro 1-et kap.
2014. ápr. 18. 18:46
1/6 anonim válasza:
igen normális, vannak kisétkű babaák. a hozzátáplálás korai valószinüleg még nem is érett rá az emésztörendeszer azért is köpi ki, hagyd még. Ha egy baba hizik akkor nincs gond. Elég neki ennyi. örülj neki hogy a védönö nem riogat vele, inkább az szokott lennni hogy a védönö és az orvos sopánkodik. Tudod a babaád tuudja mennyi kell neki, ö nem olvasdta azt a könyvet amiben a 700-800ml van leirva.... ha jó kedvü, fejlödik nem nyügös hidd el elég neki... Persze probálhatsz másik tápszert de nem valószinü hogy aza gond hogy nem izlik neki.
2/6 anonim válasza:
hidd el nincs semmi baj... még ha picik is, van annyi eszük, hogy tudják mennyitől laknak jól :) mi felnőttek se vagyunk egyformák... van aki csak csipeget pár falatot neki annyi elég, más meg megeszik 2 nagy tányér pörköltet.. :)) szóval ahogy a védőnő is mondta.. nyugodj meg... semmi baj nincs.. neki ennyi elég :) ne akard "megtömni" úgyis kibukná, vagy attól fájna a pocija...
3/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de van, hogy nem kakil 3 napig sem és fáj a pocija. Viszont ha a tápszert már kiköpi, hogy már nem kell neki utána adok neki teát azt meg annyira issza, hogy majdnem megfullad! :) Azért gondoltam, hogy nem izlik neki a tápszer, vagy lehet csak szomjas.
2014. ápr. 18. 21:24
4/6 anonim válasza:
Válts tápszert. A babák ösztönösen érzik, hogy valami nem jó. Éhes lehet, de fájhat a pocija attól. Mi is hasonlóan jártunk. Most Beba laktózmentest kap és csodás az élet! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszömöm, mi is megpróbálunk másikat, mert sokat is feszegeti magát, mintha fájna a pocija, nem sir csak nyögdécsel.
2014. ápr. 19. 09:32
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy még arra gondoltam, hogy lehet azért nem szereti mert HA. Az keserűbb mint a sima nem? Lehet a sima Pro 1 jobban izelen neki. Szerintetek?
2014. ápr. 19. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!