Miért csak ennyit eszik?
Figyelt kérdés
2,5hónapos a kislányom!eddig nem mértem ,de ma 2szer is lemértem mennyit eszik 90ml volt mind2szer.één ezt kevésnek találom!de nem sír egyáltalán csak majd 2-3óra múlva!3900g született 3710g jöttünk haza és most 5820g ugy hogy hízik is.ez nem kevés szerintetek?2013. jan. 3. 18:41
1/3 Gyönyörűséges válasza:
Szépen hízik a kislányod... teljesen rendben van. Ne méregesd. Nagyon ügyesen csináljátok.
Jó egészséget!
Az én anyatejes babám havi 500 gr-ot hízott, más anyukák kritizáltak érte, hogy jaj ez kevés... az én babám ilyen :) Nálatok a havi 1 kg nagyon is jó!!
2/3 kopasz55 válasza:
Az én szüleim mindíg attól féltek, hogy éhenhalok! Még B vitamin injekció kúrára is jártak velem... Most 48 évesen 183 cm magas és 110 kg vagyok... A lányaim mikor picik voltak 40 - 50 ml ettek egyszerre, Az anyjuk folyton az éhenhalástól féltette őket... gy egészséges csecsemőnek sem egyforma mindíg az étvágya. van hogy egy kicsit kevesebbet esznek de utána pár hét mulva "belehúznak"
3/3 azita válasza:
ne méregesd, hogy mennyit eszik, mert csak idegesíted magad. Gyönyörűen fejlődik a súlya. Az enyém alig eszik, de hozza a minimum elvárt súlyfejlődést. Doktornénik szerint minden rendben. Ő 3450-nel született és 4 hónaposan volt akkora súlya mint a te babádnak. egyszerűen jobban hasznosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!