Vettetek valamit a párotoknak karácsonyra, vagy csak a babának?
Szia!
Mi sem szoktunk egymásnak venni,mert amire szükségünk van,azt úgyis megvesszük.
Múlt héten vettünk egy hiper-szuper gáztűzhelyet,azt hozta az angyalka.
Nekem megszakadna a szívem, ha apának nem vennék semmit, akár csak egy tábla csokit. Még télapóra is ugyanúgy kap. Attól h született egy babánk akit imádunk, ugyanúgy egymást is szeretjük, és pont a szeretet ünnepén ne vegyek neki akár csak egy apró kis mütyürt, amivel csak annyit fejezek ki, hogy gondoltam rá és az a nap egy kicsit másabb, mint a többi, mert ugye az embernek nincs minden nap arra ideje és pénze, h mindig vmi meglepit okozzon. Szerintem nem jó, ha vki a párjának nem vesz semmit, mert van egy babájuk. attól ők még ugyanúgy férj és feleség.
Bocs, ha másnak más a véleménye, én ezt gondolom erről.
Mi nem ajándékozunk, de eddig se tettük konkrétan, se szülinap, se névnapra. Az ő hobbija a pc és xbox játék, ha van valami játék, ami kell neki, azt megvesszük. Épp most legközelebb januárban jelenik meg valami, amit szeretne, szóval pont a fa alá nem kerül játék.
Nekem nem kell semmi.
Így a babánknak vettünk 1-2 dolgot, de túlzásokba nem estünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!