Vennétek a Tescoban tortát babátoknak 1éves szülinapra?
Lassan írom, hogy az utolsó is megértse:
A hipermarketekben BELSŐ CUKRÁSZAT VAN! Pont olyan, mint a sarki cuki (csak minden bizonnyal szigorúbb kontrollal). NINCS BENNE semmiféle hűdeborzalmas adalékanyag, teljesen hagyományos cukrászati módszerekkel készítik a tortákat.
kedves 21-es!
Miből gondolod hogy a cukrászdai torta nincs tele adalékanyagokkal!A legtöbb,pékség,cuki stb már tojásptló port használ mert félnek a szalmonellától illetve olyan adalékanyagot ami jól felfújja a piskótát minél nagyobb magassabba legyen minél kevesebb alapanyag ráfordításával!
Én nemtudom hogy 1 évben 1x anyuka nemtudja egy picit megerőltetni magát és összedobni egy tortát a gyerekének??
Olyan egyszerű és gyors olcsó receptek vannak és legalább tudom,hogy mi van benne.Ja és ugyanúgy fel lehet tuningolni marcipánfigurákkal,különböző mesefigurás ostyalappal stb.
szia, mi mindig ott vettük...azaz az auchanban de szerintem nincs nagy különbség. a kicsi hugaim is szerették/szeretik, nem emlékszem gyomor rontásra vagy hasonlóra. mi mindig a túrós-gyümölcsöset, joghurtos-gyümölcsöset vettünk. nagyon fincsi (szerintem.
Az előttem írok jól mondják. első szülinapra felesleges nagy huhót csapni. mert nem köti le csak amíg égnek rajta a gyertyák és összetud kenni vele mindent :) ha nektek megfelel a toscos torta bátran vegyél olyat, egy szeletet a babának adsz azzal azt csinál amit akar :) sok sikert hozzá.
u.i.: Én a 4 éves unoka öcsémnek csináltattam munkatársnőmmel tortát. 4500ért azt hiszem. szép nagy volt, kértem rá pókemberes karton lapot. nagyon jól nézett ki és addigra a kisfiú is tudta értékelni, mosolygott mint a vadalma, de belül egyszerű vaníliás-gyümölcsös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!