Vennétek a Tescoban tortát babátoknak 1éves szülinapra?
Valljuk be az első születésnapi torta leginkább a szülőknek, családnak szól. Mert, hogy azt a gyereket nem érdekli,hogy honnan, miből van az a két falat,amit megeszik, az is biztos.
Én a fiamnak egy tortaszobrász barátnőmmel 3 emeletes elég komoly tortát csináltam. Egy napunk ráment.:)
Aztán mi lett? Lefotóztuk vele a gyereket, aki megette egy kis szelet kb. negyedét és ennyi! Nem mondom,hogy legközelebb máshogy csinálnám, mert az én lelkemnek kellett,hogy így készüljek rá, de akinek nincs ehhez ideje, ügyessége, az nyugodtan vegyen bárhonnan egy tortát!
# 7
Akkor esetleg te nézd meg a címkét mielőtt hülyeségeket beszélsz!
A Tesco hipermarketekben helyben készül minden sütemény és torta a cukrászaton! Szakképzett CUKRÁSZOK készítik őket és 100x szigorúbban vannak ellenőrizve mind alapanyag, mind készítési körülmények szintjén, mint egy maszek cukrászat, ahol a "mindent bele" elv érvényesül...
És igen, MINDEN helyben készül, nem hozzák, nem dobozolt, nem tartósított... Olyan gépparkjuk van, mint egy profi cukrászatnak, habverőkkel, nagy keverőgépekkel, csoki meg hasonló olvasztó cuccokkal. Egyedül a piskótalap az, melyet készen hozatnak, de sok helyen azt is helyben sütik, ahol van rá lehetőség. Összes habot, krémet, mázt a cukrász készít el!
Szóval nem kell butaságokat terjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!