Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a családbn van influenzas...

Ha a családbn van influenzas de nem bizti hogy h1n1 akkor mit csináljak karácsonykor? Mert aposom anyosom beteg és ugy volt 24 én délben náluk leszünk.

Figyelt kérdés
igazából az a baj hogy be vn az egész két ünnep között osztva és nem tudom átvariálni.fiam 16 hós
2009. dec. 21. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne menjetek. Mindegy milyen influenza! Egyik se jobb a másiknál.
2009. dec. 21. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű, ha betegek akkor nem mentek majd mentek ha meggyógyultak.
2009. dec. 21. 21:37
 3/9 A kérdező kommentje:
most abban reménykednek hogy 24 ikére jól lesznek,szerintetek?lehet ilyen?van csoda?meg lehet csak kezdeti tüdögyulladása van aposnak.anyos csak náthás
2009. dec. 21. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Én akkor sem vinném nem hiszem hogy megsértődnének ezért vagy igen.

2 voltam

2009. dec. 21. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Én NEM mennék hozzájuk és egy darabig megkérném őket, hogy ők se jöjjenek...

A gyerekemet meg MOST AZONNAL elvinném beoltatni, mert a 16 hós gyereket már simán beoltják! (Oltás után 2-3 hétig még karantén.)

Meddig akartok ilyen frászban élni??? Nem lenne jobb nyugodtan élni, hogy ne kelljen félni az életveszélyes szövődményektől?!

(Mellesleg a H1N1 vírust olyantól is megkaphatja a fiad, akinek még nincs látható betegsége.)

2009. dec. 21. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
hát ha meggyógyulnak, átmehettek szerintem, de ha betegek maradnak, talán nem is lesz kedvük vendégeket fogadni.
2009. dec. 21. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Először azt gondoltam csak vicc ez a kérdése... de nem látom, hogy téged ez tényleg gondolkodóba ejt!!!???

Jesszus, nem hittem, hogy léteznek emberek,akiknek nem a gyerekük az első. Te tudod, lehet a kórházban is karácsonyozni. Ne haragudj, hogy ezt ilyen nyersenm mondom, de csak remélni merem, hogy meg sem fordul a fejedben beteg emberek közé vinni a babádat, míg más pl. én kinkeservesen oldom meg, hogy a gyerek még véletlenül se találkozzon betegekkel. Én sokkal rossazbb helyzetben vagyok 5 hós a babám, még nem lehet oltatni, most abban reménykedek, hogy 6 hóstól is lehet majd, és akkor már csak egy hónap, ebből a rémségből.

A kisfiad miért nincs beoltva, vagy azok közé tartozol, akik szerint ez egy kitalált vírus???!!!!

2009. dec. 21. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem ha nem ma kezdödött náluk akor még 24.-éig rendbe jöhetnek

én is izgulok ki jönn Boldog Karácsonyozni betegen hozzánk.

Sajnos tavaly a 3 hónapos babámhoz is jöttek igaz még az nap nem volt rajtuk a tünett de másnapra igen ,így mi is elkaptuk.

2009. dec. 21. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem mennék. Biztos megértik, hogy nem akarod, hogy a fiad beteg legyen. Nálunk ha valakinek csak folyik az orra, vagy köhint egyet, nem jön hozzánk és mi sem megyünk nehogy fertőzőn. Ez soha nem is volt kérdés, és sértődés tárgya sem.

Három gyerekes anyuka

2009. dec. 22. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!