Új játszószőnyeget vettél vagy használtat? és miből
vetél használt dolgot?
Ilyesmire nem adok ki pénzt,mert értelmetlen.Megfelel egy vastagabb takaró is,amit csak erre használok.A gyerekeket nem nagyon érdeklik a szőnyegen levő minták és kütyük.Kúszni-mászni pedig bármilyen szőnyegen lehet.
2009. dec. 21. 19:23
2/14 A kérdező kommentje:
:) igaz. én is sajnáltam 10.000ft ot játszószpnyegre, sőt láttam 25 ezerért is...... és én használtan vettem 2100ft ért.
Játszószőnyegünk ugyan nincsen, de 2.babámnak rengeteg használt ruhát, játékot vettem. Veszek folyamatosan is. Engem nem zavar ha használt. Konkrétan van kérdésed, amire gondoltál, hogy megvedd e ?
2009. dec. 21. 19:27
4/14 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy mit lehet érdemes megvenni használtan szerintetek, és miaz amit semmiképp nem szabad használtan venni.
Én sok mindent használtan vettem. És nem bántam meg. Nagyon sok dolog felesleges vagy keveset használt. Ezért sajnáltam volna később a pénzt érte. A játszószőnyeget az enyém kimondottan utálta. Felidegesítette. Mondjuk ez ritka, hogy nem tetszik egy gyereknek a játszó szőnyeg de az én babám ilyen volt. Még jó, hogy nem adtam ki érte olyan sokat. Alig volt az enyémnek új dolga talán csak a pelenkázó szivacs volt új. Azt is megbántam mert az ment leghamarabb tönkre. Azóta a másodikat nyúzzuk de legalább ha tönkre megy akkor ne sajnálom, hogy olyan sokba került.De ez hála ez jól bírja.Nagyon sok pénzt a takarítottam meg. Ami gyed mellett nem mindegy. Szerintem az elős gyerekesek azok akik mindenből az újat veszik meg. Gondolom azért mert azt gondolák az elsőnél, hogy mindenből a legjobbat kapja a gyerek. Meg ők még túlzottan aggódóak, mindenféle serilitást szeretnének.De a másodiknál már mindent lazábban vesz az ember mert rá jön, hogy nem ez a legfontosabb.
2009. dec. 21. 19:37
Én egyedül csak autósülést nem veszek használtat. Minden másból már vettem használtat.
2009. dec. 21. 19:39
Én új játszószőnyeget vettem,viszont használt babakocsit,hordozót (igaz ismerőstől).
2009. dec. 21. 19:46
Jàtszoszönyeget hasznàltan vettem:Felesleges pénzkidobàs volt igy is!
Minden uj volt egyébként,de ahogy növekedett ugy kapott baba turibol ruhàkat ,plüss macikat amit kitudtam mosni.
Babakocsi,babaàgy matraccal uj.
Cumis üveg cumi,ràgoka egyértelmüen uj.Ja mellszivot vettem hasznàltan.De nem sokäig kellett.
2009. dec. 21. 19:50
Szia!
Új játszószőnyeget vettem,de csak azért,mert amit kinéztem használtan, az postával majdnem annyi lett volna,mint az új.
Vettem használtan babakocsit,rezgős pihenőszéket,elektromos hintát,FP.játékokat(kockafaló vízilovat,kockafaló zsiráfot,járássegítőt),a ruhák 99%-át.
2009. dec. 21. 19:52
Megfogadtam,hogy használt dolgot nem veszek,mert már megjártam párszor.Játszószőnyeget újat vettem,és én varrtam a hidaknak fület,mert "lefelejtették róla" :-/
Hát hol itt a becsület?
2009. dec. 21. 20:01
Kapcsolódó kérdések: