Lefagyasszam vagy ne a babának a főzeléket?
Figyelt kérdés
Amíg nem fagyasztottam le a babának a főzeléket mindenki azt mondta fagyasszam,mert az ugyan olyan jó mint frissen.Amióta elteszem azt hallom nem jó fagyasztani,annál az üveges kaja is jobb2008. júl. 25. 19:21
1/5 anonim válasza:
Ez szerintem hülyeség.Én telipakoltam a fagyit barackkal,sárgadinnyével,mert november végén lesz fél éves a lányom,és akkor szeretném megkezdeni a hozzátáplálást,és olyankor ezek nem nevezhetők idénygyümölcsnek.Majd jön még a szilva és sokan mások.
2/5 anonim válasza:
A világon semmi baj a fagyasztással.
3/5 anonim válasza:
Ha megeszi szerintem nyugodtan.De azért a friiset Te is szívesebben eszed.
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de kíváncsi vagyok, hogy miért fagyasztod le? Ha valamit nem evett meg v. sok lett azt teszed el?És megeszi felolvasztva? Bocsi, hogy kérdést írtam...
5/5 anonim válasza:
Én mindig nagyobb adagot szoktam főzni, kiadagolom, kettőt megeszik, a többi megy a fagyóba, így csak be kell érte nyúlni, és mindig több féle van bent, hogy ne legyen uncsi. Nincs vele semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!