Szülés után milyen vitamint szedjek?
Bármilyen vitamint szedhetsz. Terhesvitain a szoptatás alatt jó, de megfelel bármilyen vitamin, actival stb.
Én szedtem még mellé c-vitamint és magneB6-t. is.
hajhullás természetes lesz majd, hisz amit terhesség alatt nem hullajtottá el, azt majd most fogod. :)
Szia,
mikor szültél? csak azért kérdezem, mert az hogy most jól érzed magad, és pl. nem hullik a hajad, az még nem jelenti azt hogy nem is fog.
Nekem szülés után olyan 3-6 hónap között hullott iszonyatosan a hajam. De annyira, hogy már szinte nem mertem fésülködni sem.
Nem értem ezt a mondatodat:
"szívem szerint azt innám továbbra is, de sajnos nem szoptatok úgyhogy gondolom nem lehet"
Ha nem szoptatsz, akkor miért ne lehetne továbra is a Hipp-et inni? Ha az bevált akkor idd továbbra is azt.
Én a terhes vitaminomat szedtem szülés után is, nődoki is ezt javasolta, aztán az Activálra váltottam és néha azért lecsúszik egy-egy magnézium is, ha úgy érzem, nincs elég türelmem. :)
9 hónapos örökmozgó anyukája
Ezek csak vitaminok, nyugodtan szedheted a Hippet tovább, ha bevált! Ezek nem serkentik a tejtermelést, ha erre gondolsz, vitaminra pedig mindenkinek szüksége van, nem olyan kiemelkedő ennek a vitamin tartalma, hogy ne szedhetnéd be! Vannak sokkal magasabb tartalmúak ennél, szóval nyugodtan.
Egyébként természetes vitaminforrásokat én innen szoktam venni, legfőképpen a lányomnak Manó Manna Elixírt:
Felnőtteknek pl Immun elixír, Emóció, rengeteg féle jó dolog van, ami nem szintetikus...
Köszönöm a vàlaszokat. Azért hittem,hogy a hippet nem lehet inni ha màr nem szopik a picur,mert terhesség ès szoptatás alatt ajánljàk. Gondoltam màs vitaminokra van szükség olyankor,mint alapból.
Még csak 3 hónapja szültem,úgyhogy mèg hullhat a hajam ezek szerint :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!