7 hónapos bábával fürdőbe?!
Mi is voltunk vele ennyi idősen.
Csak úszópelus kell rá,semmi más.Egyik babán sem volt fürdőruha,de felesleges is.
Csak maga a pelus kell,és már pancsizhat is. :)
Elég az úszópelus. Először én is ráadtam a kisgatyát, de tök felesleges. Úgyis napi kb.3xfél órát van a vízben, de ha kijön azonnal ki kell cserélni szárazra a pelust, ezért macerás a "fedőréteg".
Ha ottalvósra mentek inkább vigyél babáknak való Normaflore-t, mert ha iszik a vízből könnyen hasmenése lehet. Lázcsill.kúpot,lázmérőt, ilyeneket...
3. vagyok.
Egyébként én sem vinném. Mi babaúszásra jártunk, de rendes fürdőbe nem vinnék 7 hónapost. Komoly fertőzést nem valószínű, hogy összeszed, de valami gombát elég nagy valószínűséggel igen, és nekem ár/érték arányban nem éri meg (Értsd: van valamennyi kockázat, ellenben kevés "nyereség", mivel a baba olyan nagyon nem érzi jól magát).
(Mondom ezt úgy, hogy mi voltunk 8 hónapossal wellness hétvégén, és úgy terveztük, hogy vízbe is megyünk vele, de mivel nem különösebben érdekelte, ezért inkább felváltva vigyáztunk rá a medence szélén és így nagyon jól érezte magát ő is, mi is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!