Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos bábával fürdőbe?!

7 hónapos bábával fürdőbe?!

Figyelt kérdés
Most husvetkor elszeretnénk menni fürdőbe, most megyünk vele először! Mit kell vennem neki? Azt tudom, hogy vannak ezek vizi pelenkak, vagy hogy hivjak! De mit adjak ra a vízbe??? Fürdőruhat kéne neki venni? Vagy csak egy bugyiba? Fogalmam sincs?!

2014. ápr. 14. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
úszópelus kell és vegyél neki egy kisnadrágot is.fürdőruhát nem ajánlom mert abból mire kicsomagolod meg vissza elég necces..
2014. ápr. 14. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk vele ennyi idősen.

Csak úszópelus kell rá,semmi más.Egyik babán sem volt fürdőruha,de felesleges is.

Csak maga a pelus kell,és már pancsizhat is. :)

2014. ápr. 14. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet csak úszópelusban, de sok helyen javasolják/elvárják, hogy legyen rajta egy kis nadrág is (sima sztreccs rövid naci.) mert az még kicsit a babára "igazítja" a pelust és mégkevésbé jár ki-be benne a víz.
2014. ápr. 14. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Szülésznővel? :)
2014. ápr. 14. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Elég az úszópelus. Először én is ráadtam a kisgatyát, de tök felesleges. Úgyis napi kb.3xfél órát van a vízben, de ha kijön azonnal ki kell cserélni szárazra a pelust, ezért macerás a "fedőréteg".

Ha ottalvósra mentek inkább vigyél babáknak való Normaflore-t, mert ha iszik a vízből könnyen hasmenése lehet. Lázcsill.kúpot,lázmérőt, ilyeneket...

2014. ápr. 15. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak fél9 napra mennénk, de ugy nez ki itthon maradunk :( mert párom félti, h elkap valami fertőzést, hogy még kicsi! De szerintem ez hülyeség
2014. ápr. 16. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Egyébként én sem vinném. Mi babaúszásra jártunk, de rendes fürdőbe nem vinnék 7 hónapost. Komoly fertőzést nem valószínű, hogy összeszed, de valami gombát elég nagy valószínűséggel igen, és nekem ár/érték arányban nem éri meg (Értsd: van valamennyi kockázat, ellenben kevés "nyereség", mivel a baba olyan nagyon nem érzi jól magát).

(Mondom ezt úgy, hogy mi voltunk 8 hónapossal wellness hétvégén, és úgy terveztük, hogy vízbe is megyünk vele, de mivel nem különösebben érdekelte, ezért inkább felváltva vigyáztunk rá a medence szélén és így nagyon jól érezte magát ő is, mi is)

2014. ápr. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!