4 hónapos babával 500km-es út? Van valakinek tapasztalata ilyen téren?
Világutazók vagyunk, mi mindig megyünk. Szóval, igen!
Most jártunk Cubában. A következő úticél Gaborone.
Nagy távolság. 5 hónapos lányommal megyünk.
Igen utaztunk...alvásidőbe indultunk és az út nagy részét végig aludta. A gondok csak akkor kezdődtek amikor már nem aludta végig az utat és még lefoglalni se igazán lehetett.... egy örökké valóságnak tűnt mire oda értünk.
Ha nagyon nem akarsz menni akkor maradj otthon a babával.
Meg csak harom honaposom van, de nem indulok es nem indulnek.
Szerintem Neked kell erezned, hogy jo otlet-e.
Velemenyem szerint 3-4-5 honapos babaknak nincs szuksege utazasra a vilag korul, ez a szulokrol szpl csak.. Holott az elso par honapnak szorosan a csaladrol kell csak szolnia..
3 hónapos volt a fiam karácsonykor. Párom szülei kb 300 km-re laknak tőlünk, de nem volt gond az úton. Megálltunk közben kétszer, hogy tudjon szopni a fiam, de az út nagyrészét végigaludta.
Szerintem az 500 km nem olyan veszélyes, de persze nem minden gyerek egyforma. Van, akit jobban megvisel az utazás.
Elfogadom, hogy nalatok ez eletforma, a valaszom nem ellened szolt - ha felreertheto voltam akkor bocsanatot kerek.
Csak en annyira nehezen indulok el es mar szegyenlem kicsit hogy 100 km-t nem vallalok be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!