Van valakinek tapasztalata digitális homlokos lázmérővel kapcsolatban? Milyet érdmes venni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 20:06
2/6 anonim válasza:
Csak negatív tapasztalatom van vele, szerintem semmit nem érnek sajnos.
3/6 anonim válasza:
Kb. 3 hete kaptunk egyet, hát érdekesen mér. Kislányomnak mindig 37-37,1-et mér, nekem meg 36,8-at. Arra jó lesz, hogy éjjel ehhez viszonyítva mérjem meg, de nem venném meg, ha nem kaptunk volna. Inkább fülhőmérőt vegyél, az szerintem pontosabb.
4/6 anonim válasza:
nekünk van Beurer. arra jól lehet használni, hogy kb.megmondja, láza, hőemelkedése van-e. de ha ezt jelzi, akkor meg kell mérni popsiban is a pontos eredményért.
éjszaka közepén nagyon hasznos (álmában is meg tudom mérni amikor napközben lázas volt, ha nem mutat emelkedést, akkor nem ébresztem fel ezért), de ezen kívül nem sokat ér.
5/6 anonim válasza:
Nekünk fülhőmérő van és sz.r! Oké azt mondta az eladó, amikor megvettem,hogy ezek nem igazán pontosak, de max. egy-két tizedre gondoltam. Konkrétan a gyerekem 39 fokos lázánál 36,5-öt mutatott!
6/6 anonim válasza:
Nekünk Breuer fülhőmérő van és az nagyon jó, pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!