Az Auchanban is beszerezhetoek a babanak valo cuccok?
Figyelt kérdés
Hosszas egyeztetes utan mara kaptam autos segitseget a csaladtol a bevasarlashoz, de sajnos a Brendon nyitvatartasat le fogjuk kesni, mert nem ernek ide ertem idoben. A kozelben van Auchan, ami este 10ig nyitva.
A listat a vedonotol kaptam, olyanokat szeretnek venni, mint baba pipere holmik, magamnak szopis melltarto, pelenkazora feltet, stb. Erdemes oda elmenni, vannak ott ilyen holmik?
koszonom a segitseget!
2008. júl. 25. 17:13
1/4 A kérdező kommentje:
Kiskad furdeshez, esetleg Avent-termekek... Szoval a szokasos kelengye erdekelne, h tartanak-e. Koszonom :)
2008. júl. 25. 17:14
2/4 anonim válasza:
Sok mindent megkapsz de mindent nem fogsz tudni megvenni ott :(
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor azert erdemes elmenni,nem jovok el ures kezzel, amit tudok, megveszek ott :)
2008. júl. 25. 17:35
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy már lekéstem a válasszal, Auchant nem ismerem ilyen szempontból, de Tescóban sok mindent megkapsz...feltét, Aventes termékek, textilpelenka, sőt a babaruháik is jók (és szépek). ez utóbbi állítólag jobb, mint az Auchanos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!