Vásárolhatok 5 kg-os babának az Auchanban (vagy ahol még árusítják) Milumil Ha 1 tápszert?
Honnan tudod, hogy kell neki pótlás?
Estére mindekinek kevasebb a teje, ne rontsd el az egészet tápszerrel, he eddig is tudtál szoptatni!!!
Vehetsz, de vényre jóval olcsóbb.
Az esti tej pedig táplálóbb!
azért a pótlás elkezdése nem úgy néz ki, hogy bemegyünk az osanba és veszünk egy dobozzal...
vidd le az orvoshoz, megvizsgálja, mondd meg neki, hogy tejallergiás van a családban és majd ő tudni fogja, hogy milyen tápszert irat fel
Sztem meg pont nem úgy megy,hogy megvizsgálják őket és aszerint adnak receptet. Úgy megy,hogy "ki mivel szimpatizál". Nekünk is ajánlott a dokinő mindenfélét,aztán a DM-es babylove tápszer jött be.
Egyébként nekem van másfél doboz Milumil HA 0+ Start optima tápszerem,nem tudom merre laksz,akár át is adnám. De lehet az egyszerűbb ha feliratod és úgy veszed meg???
Egy szintén ikres:)
Még senki se írta, de mivel a babám tápszeres én néztem az Auchanban: nem lehet kapni azokat a tápszereket, amik a kezdő tápszerek. Patikában megkapod recept nélkül is, de Auchanban, drogériában ne keress 4 hó alatti babáknak való tápszert, mert nincs.
Így van, ebben az esetben szokták a HA tápszereket javasolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!