Nemtudom mi ez a kislányom bőrén?
Figyelt kérdés
Lehet ekcéma?Vagy ételallergia?
16 hónapos tehát már azt eszi amit mi, mostanában nem kapott semmi újat, viszont 3 napon keresztül tojásos ételt evett(sajnos ezt sikerült főznöm Pl: rántott hús,rakott tészta aminek a töltelékébe raktam tojást is...)erre tudok csak gondolni, legalábbis remélem hogy ez ütötte ki a bőrét.Ami érdes tapintású és piros foltos, de nem mindenhol csak a karja ill a lába egy részén.
Most elhagyom a tojást egy darabig, de aggaszt..
Hasonló tapasztalatok?el fog múlni?
2009. dec. 21. 08:52
1/2 anonim válasza:
Biztos az, amire gondolsz. Fehérje- kiütés, ami nem csak tejfehérje lehet, hanem a hústól és tojástól is lehet. És ha még plusszban sok tejterméket eszik, az még rétesz egy lapáttal. Az én lányomnál 2 évesen kezdődtek ezek a foltok, olyan volt néha a combja, meg a lábszára, karja, mintha ostorral megverték volna. Először azt hittem a tej az oka, mert akkoriban vezettük be. De később rájöttem, hogy akkor is ez van, ha sok husit, sajtot, tojást eszik. Egy pár napon belül elmúlnak a foltok. Mondjuk dokit nem kérdeztem róla, de úgy veszem észre, hogy kezdi kinőni( most 2,5 éves).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Remélem hogy az amire gondolok.Én a védőnőt kérdeztem meg errőlmég régebben ajánlott egy kenőcsöt azzal kenem.Csak ilyen szinten még sosem volt kiütéses mint most:(
2009. dec. 21. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!