Hátról hasra már könnyedén átfordul, viszont hasról hátra még 1x sem fordult át. Miért lehet ez?
25-én lesz fél éves a kisfiam. Hátról hasra már nagyon szépen átfordul (pont 5 hónaposan fordult át először), viszont vissza még nem fordul. Ha megunta elkezd nagyon sírni, és amikor visszafordítom hátra, akkor újra hasra fordul és ha megunta megint sír.4 vagy 5 hetesen hasról hátra fordult, de a védőnő azt mondta, hogy az nem számít, mert nem tudatos volt. Első baba, valószínűleg ezért parázom túl a dolgot. Mindent nagyon szépen csinál. Megfogja a játékokat, nyúl értük, sokat gagyog, nevet hangosan.
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Ne aggódj, majd csinálja, ha megérett rá. Az én lányom négy hónaposan fordult hasról hátra, csinálta háromszor aztán csak másfél hónap múlva csinálta újra.
Hátról hasra már elmúlt fél éves mire átfordult. Addig meg folyamatosan sírt, hogy nem bír átfordulni.
Türelem én nagyon megtanultam várni, mert ő semmit sem csinált korán. 13 hónapos és egyedül még nem jár.
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok. Megnyugtattatok!!
Boldog babázást, gyermeknevelést kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!