Ha lemérem a teli pelenkák súlyát, tudok belőle következtetni, hogy mennyit evett a kisfiam?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 07:06
11/14 anonim válasza:
a pelenkát csak azért kell esetleg lemérni,ha előtte pelenkával együtt mérted a gyereket (gondolom h. épp ne pisiljen össze mindent), így kapod meg a gyerek nettó súlyát. a pelenka bruttósít :D
12/14 anonim válasza:
szia, ahogy írták előttem nem túl valós súlyt kapnál ezzel a módszerrel.
én úgy csináltam a cicámmal, hogy lemértem magam, utána cicával álltam a mérlegre. ha pontos és részletes a mérleged gyerekkel is működhet. pl a védőnőnél olyan digitális van ami úgy már hogy 65,52kg...tehát én ezt a módszert tudom ajánlani. sok sikert.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mint írtam, csak kíváncsi vagyok, nincs gond a hízásával, csak érdekelne, hogy mennyit eszik egy nap. Annyira nem fontos, hogy evés előtt és után mérjem, így, hogy este szopi közben alszik el, meg éjjel is felkel egyszer enni. Az utolsó ötlet nem rossz, de mivel az anyatejet belőlem eszi ki, a közös súlyunk elvileg nem változik egy etetés alatt. :)
2014. ápr. 12. 12:30
14/14 anonim válasza:
áh, így semmire nem lehet következtetni.
egy pelusnyi pisiből honnan tudnád, hogy hány százaléka anyatej, hány víz, mennyi a szilárd ételből kivont nedvesség... :)
amit az utolsó írt, jó, csináld meg apával ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!