Kisbabám arcán a nyáltól tisztára kipirosodott. Mit tehetek, hogy mihamarabb elmúljon?
Szia!
Mi is 4 hónaposak vagyunk.Már egy hónapja fogzunk:(
Én is próbáltam a sudocream-et,de nagyon kiszáradt az arca tőle.Nekünk a gyógyszertári fürdetőkrém vállt be.Az amelyiket a gyerekorvos ír fel.Nagyon szépen rendbe hozta a kis arcát.Én vastagon bekenem az állánál(megkérdeztem nem baj,ha belenyúl és a szájába teszi a krémes kezét),a pofikájánál vékonyabban és nem mosom le.Naponta többször bekenem és szerencsére már nem pöttyös és száraz az arca.
első válaszoló te még csak 4 hónapos vagy?
Szia,nekem nincs gyerekem,de szerintem menj el vele dokihoz,vagy próbáld ki a neogranormon kenöcsöt úgy hallottam,hogy az jó,sőt a legjobb:) Reméljük jobban lesz.
18/L
Kedves 20:06-os!
Igen 4 hónapos vagyok és már nő a fogam!Igaz kicsapja még az arcom a sok nyál,de reméljük hamar elmúlik.Egyébként 4 hónapos létemre már gépelek és olvasok is folyamatosan.Sőt...szültem egy babát aki szintén 4 hónapos!Na ehhez mit szólsz??
Első válaszoló voltam!
Köszi a válaszokat! Kipróbálom a niveát is. Disznózsírt? Inkább meghagyom neked, felénk ilyesmi nincs!:)))
A 20.06-osnak meg csak annyit, hogy ha nem tudsz valamit, minek válaszolsz? Nem kell mindenáron okoskodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!