Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljátok a napi...

Hogy csináljátok a napi időbeosztást főzés terén gyerek mellett az alábbi pontok közül?

Figyelt kérdés

1.Délelőtt gyorsan megfőztök, gyereknek el kell lennie addig a közeledben... persze ránézve, odaszaladva, ha borít valamit

2.Gyerek mellett irtó lassan...főleg játszva...délutánig tartó főzés

3. Nem főztök, rendeltek

4.Amíg alszik

5. Este miután elaludt

6.Hajnalban, míg fel nem kel

7. Egyéb megoldás...(ezt részletezzétek légyszi)

Nem szakdolgozat téma, vagy ilyesmi, csak kíváncsiság.

Én az elsőt szoktam alkalmazni, de néha olyan hülye érzés lepasszolni játszatni a gyereket, amíg készül a kaja.Persze az övé is készül. :)

2014. ápr. 11. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha hétköznap kell főznöm, mert hétvégén amíg apa is itthon van nem sikerül mindent megcsinálnom a köv. hétre, márpedig azért általában nem sikerül akkor az 1. és 4. pontot alkalmazom összegyúrva :) Délelőtt a hozzávalókat készítem elő/darabolom össze/mérem ki, így amíg alszanak (3 éves, 7 hónapos lányok) addig felteszem főni. Természetesen a kicsi kaját mindig megcsinálom, ha neki is kell főzni, de neki is több napra főzök.
2014. ápr. 11. 14:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy az enyémek jól elvannak, jól eljátszanak, nekem nincs amiatt lelkifurkám amiatt, hogy hagyom őket egyedül játszani :)
2014. ápr. 11. 14:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Igyekszem hajnalban, míg fel nem kelnek legalább odarakni, általában mire megreggeliznek, kész az ebéd. Sokszor este, miután lefeküdtek előkészítem a másnapi ebédet, hogy másnap, ha szükséges, gyerekkel a kezemben is fel tudjam rakni a kaját. Férjem is ezt viszi a munkahelyére, és szeretek délelőtt is kimenni velük.
2014. ápr. 11. 14:47
 14/20 anonim ***** válasza:
1. Délelőtt letudom az apró cseprő dolgaimat, beleértve a főzést is, így a délután csak a kisfiamé és az enyém. :)
2014. ápr. 11. 15:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha csak tehetem, a 4. Sokkal jobban tudok úgy készülődni, ha nyugi van. Ha valami miatt borul a terv, akkor 1.
2014. ápr. 11. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
1. Mert két gyerkőc van az egyik oviban. Mire mind ketten ott vannak addigra minden rendben van és csakbaz övék vagyok. Délben nekem is kell pihenni akkor tudok kicsit magammal foglalkozni enni rendesen. Mostanában nagyon rossz éjszakáink vannak 3 órákat alszunk mert mind ketten betegek. Igy nekem sem időm sem energiám sincs hogy előtte utána főzzek.
2014. ápr. 11. 17:29
 17/20 ketteske ***** válasza:
1.
2014. ápr. 11. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:
1-es
2014. ápr. 11. 21:31
 19/20 anonim ***** válasza:

1. vagy 4.

3.nincs erre pénzünk

5.örülök ha én is lefeküdhetek

6.nem kelek főzés miatt 4kor az biztos

2.mert akkor odaég valami,vagy sose lesz készen.

Enyém vagy nyávog a lábamnál egy ideig,vagy kb rám se néz,el van a szobában,esetleg pakolászik a konyhában.

2014. ápr. 11. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
1,4 -es volt míg kicsi, kicsik voltak
2014. ápr. 11. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!