9 hónapos kislányom két napja, nem akar enni. Miért lehet? Ahogy a nyelvéhez ér a falat, sirva tolja is ki.
Figyelt kérdés
Biztos nem a foga,mert a 2felső mostanában jött ki észre sem vettük,nem volt nyüglődés semmi.De annyira aggaszt.Viszont szopizni szopizik.Még a kedvenc turórudiját sem eszi.Kedve jo.2009. dec. 20. 17:20
1/3 anonim válasza:
Szia. Lányom is ezt csinálta a fogzás idején, semmi kanalasat nem fogadott el,csak cicit,kb két hétig, aztán kijöttek a szemfogai. Az alsó kettővel nem volt gond, de ezekkel igen. Adj neki cicit a kanalasak helyett is ha nem akarja elfogadni.
2/3 anonim válasza:
szia. bizztos nem fog van a dologban? nálunk 4 jött szépen egymás után, akkor nem evett majdnem 2 hétig csak szopizott, most hogy áttört az ínyen és már növögetnek eszik rendesen.
én is aggódtam, de tényleg nem kell, nem fog éhenhalni :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.Lehet mégis a foga,mert nagyon rágja a kezeit.Látni nem látok semmit,mondjuk eddig sem láttam,egyszer csak ott voltak.
2009. dec. 21. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!