A ti babátok mennyi idősen tanult meg puszit adni?
Lehet, h hihetetlen, de 7 hónaposan adott puszit, de csak olyan "odanyomósat". :D Tanítottuk rá, azaz odanyomtuk az arcocskáját a miénkhez és mondtuk, h pusziiiii. :)
Hamar megtanulta.
Cuppanósat kb 1 éves korától. :)
15 hónapos a lányom,1 hete ad cuppanós puszit,de nem mindig,csak ha olyan kedve van.
Csak ma voltak itt a kolleganőmék,és mondja,hogy az ő gyereke már ennyi idősen tudott rendes puszit adni...
és kicsit elkeseredtem.De úgy látom,hogy egyáltalán nincs elkésve vele a lányom. :)
Mindenkinél változó, a szeretetet kifejezik, csak nem tudják, hogy kell puszit adni. A száját odaérinti, megnyal, bekapja az orrod :) érzi, hogy így fejezzük ki a szeretetet, idővel megtanulja, a rendes puszit is.
Ne aggódj.
Az én kisfiam 10 hónapos kora körül kezdte, most egy éves múlt már néha cuppant is :-) de anyának soha... :-( tükörben rá vigyorgó baba (saját maga) kapja a puszikat:-)
amúgy nem kell vele foglalkozni, hogy ki mikor puszilgat, szerintem gyerekfüggő. vannak bújós puszilkodós babák és van az ellentéte is. Sajnos az enyém ilyen:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!