Vállalnál így másodikat?
2 éves a lányunk, én még tanulok, de közben itthonról dolgozom. Akkor is tanultam, amikor a lányunkat vártuk, és végig, míg pici volt, egészen idáig, szeptembertől újból fogok... Nagyon szeretem mindkét szakot, amit végzek/végeztem, egyiket sem szeretném/szerettem volna feladni, de.
Mostanában nagyon szeretnék második babát. Minden percben csak erre vágyom.
A férjem orvos, jó munkahelye van, saját lakásunk, saját autónk, hitel nélkül, a havi bevételünk, ha a 2 éves bölcsijét levesszük belőle 370-400 ezer forint körül mozog.
Te mikor vállalnál babát? 4 év múlva, ha a második szak is véget ér gyakorlatostól-mindenestől, vagy megpróbálkoznál vele most...?
A férjem bármikor benne lenne, én vagyok még bizonytalan. De nagyon. A lelkem nagyon vágyna rá, az "infrastruktúra" is megvan, de félek belekezdeni újra egyetem mellett.
Vagy ha nem vállalnád, hogyan állítsam le magam a témáról...? Teljesen belezsongtam...
Segítség: mind a négy nagyi, plusz 2 nagybácsi- 1 nagynéni.
Véleményeket várok, azt, hogy ti mit tennétek, nyilván nem ez alapján döntenék, most csak tájékozódnék. :)
óóóó, hát akkor mikor, ha nem most? :)
Nekem 5 évvel idősebb a bátyám, nagyon jó testvérek vagyunk, mégis a kisebb korkülönbségre szavazok.
Igen, ez bennem is felmerült. A lányunk már a kórházban is átaludta az éjjeleket, gyakorlatilag soha nem sírt, nyugodt, nagyon-nagyon békés, és extrán jó alvó baba volt. Nem tudom, hogy tudna-e ez a csoda másodjára is ismétlődni, vsz. nem. :) Tehát a töprengésem egyik tárgya valóban ez: míg a kislányommal MINDENT meg tudtam tanulni, míg aludt, max. pici segítséggel egy-egy vizsga előtti napon, nem tudom, hogy hogyan lenne ez kettővel. Biztosan nehezebb. Ha van még valaki ilyen jellegű tapaszatalattal, szívesen veszem.
Nagyon szeretnék újra babázni, de nyilván nem szeretném/szeretnénk elkapkodni.
Sziasztok!
Este sokat töprengtünk 3-4 órát beszélgettünk erről, arra jutottunk, hogy most még várunk picit, 2 évet mindenképp. Abban biztos vagyok, hogy nagyon akarok testvért a kislányunknak, nagyon élvezem a babázást, akár kettőt is vállalnánk még, de a munkám és a tanulmányaim nagyon sokat jelentenek nekem. Szóval egyelőre várunk, és most ezekre koncentrálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!