1 éves baba nappal 0,5 max.1 órát alszik. Rendszertelenül és sokszor keservesen elaltatva. Éjjel 11 órát alszik.2x ébred, néha csak 1x. Mit tegyek? Gond lehet a kevés alvás?
Figyelt kérdés
Fáradtság jeleket mutat. Olykor nyűgös, de korántsem annyira, mintha altatni próbálom. Akkor olyan nyűgös lesz, hogy utána (ha feladom az altatást) nehezen nyugszik le.2014. ápr. 9. 14:18
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt lehet, hogy megpróbálom, de félek tőle. Amikor megpróbáltam később altatni (8 körül), akkor úgy benyügizett és felpörgött váltakozva, hogy este fél tízre sikerült elaludni. Akkor sem volt másnap több alvás, csak nyűgösebb volt. Csak egyszer próbáltam igaz. Lehet, hogy kitartóbbnak kellene lenni.
2014. ápr. 9. 14:56
12/16 A kérdező kommentje:
Vagy marad minden a régiben.
2014. ápr. 9. 14:57
13/16 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hogy nem alszik, hanem, hogy elég neki vagy sem. Csak jobb a kedve, ha alszik. De ha nem, hát nem.
2014. ápr. 9. 14:58
14/16 A kérdező kommentje:
A levegővel nincs gond. Rengeteget vagyunk szabadban. A lakásból is sokszor "menekül". Jár-kel, bukik, mindegy, csak mehessen.
2014. ápr. 9. 15:00
15/16 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen. Ő is egy éves, eddig kétszer 3/4 órát aludt napközben este pedig 9-től reggel fél 7-ig.
Mostanában csak egyszer alszik ebéd után, de az max. 1 óra hossza (ha fejre állok sem alszik többet), nem bántana engem sem a dolog, ha elég lenne, neki, de nem így van. Fél 6-tól már nagyon nyűglődik. Így negyed 8-tól alszik reggel 6-fél 7-ig egy pár ébredéssel.
Hiába próbálom altatni délelőtt, nagy szenvedve elalszik, ha leteszem meg azonnal felkel mert igazán nem is álmos.
Na most nagy segítség voltam.... én sem tudom mit tegyek. Már mindent kipróbáltam: fárasztottam, toltam az alvást, előre hoztam az ebédet, de sehogy sem jó!
16/16 anonim válasza:
Enyèm is csak egy òrát aludt egy èv körül, este többször kelt, ez tök egyénfüggö. Amúgy az éjszakai 11 òra teljesen elèg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!