Mikor kezdtétek nagy kádban fürdetni a babátokat? Hogy alakítottátok ki?
Figyelt kérdés
11 hónapos a lányom és gondolkodom hogy hogy is lesz. most a szobájába fürdetem. a fürdőszobába is vegyek pelenkázó szekrényt? állni még nem tud. mit rakjak a kádba hogy ne csússzon?2014. ápr. 9. 13:30
11/15 anonim válasza:
4 hónaposan tettük be a nagy kádba. Kevés vízbe tettük, nagyon tetszett neki, kényelmesen elfért benne. Nagy baba volt, a babakád meg kicsi, így nem volt kényelmes neki.
12/15 A kérdező kommentje:
akkor pontosítok: fel tud állni ha kapaszkodhat. mi családi házba lakunk nagyszülőkkel. mi a felső szinten, a fürdőkád meg az alsó szinten van, ezért is halogatom a fürdőkádazást.
2014. ápr. 9. 17:01
13/15 anonim válasza:
8hónapos kortól fürdetem nagy kádban és imádja. mosógépre rá teszem míg meg áttörlöm és viszem a szobába a pelenkázóra és ott öltöztetem. de ha a nagyszülőknél vagyunk ott ugyan az a helyzet mint nálatok mi úgy oldottuk meg hogy a fürdő közelében lévő szobában öltöztettem fel azt utána mentünk el az emeltre.
14/15 anonim válasza:
Nagyszülőknél nálunk is földszinten van a kádas fürdőszoba, és én simán törölközőbe csavarom és felviszem az emeletre és ott öltöztetem fel...bár mi nem használtunk pelenkázót sem 4 hónapos kortól, ágyon pelenkázok, öltöztetek...
15/15 Babeli Zurzavar válasza:
Nektek fent a Ti szinteteken zuhanyzo sincs?esetleg Ti is kiprobalhatnatok a zuhanyzast egyutt, kesibb pedig amikor biztos labakon all akkor egyedul is menne Neki! vagy a Nagyiek furdojebe nem fer el egy pelenkazo, vagy egy pelenkazolap mondjuk a mosogepre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!