Ti mikor kezdtétek el a hozzátáplálást tápszeres babánál?
Figyelt kérdés
BLányom 2,5 hós és 7,44 kg. Illetve hja elkezdjük nem fog így hizni meg ha visszük babauszásra? 17-én volt 6800 gramm. Egyêbként 4520 grammal születet.2014. jan. 2. 15:02
1/4 anonim válasza:
4 hónapos korban kezdtem.
Előbb eszembe se jutott volna, pláne, hogy nem is ajánlott előbb elkezdeni, mivel a babák gyomra még nem kész, hogy korábban hozzátápláljon az ember. Elég megterhelő a számukra.
2/4 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta hogy 3 3,5 hónapokban lehet már neki álmát adni
2014. jan. 2. 15:16
3/4 anonim válasza:
Szia. Én 4 hónapos korában kezdtem, és az alma, őszibarack az első gyümölcs amivel lehet kezdeni. Székrekedéses babáknál lehet szilvát is adni.
8 hós baba anyukája
4/4 anonim válasza:
Mi is elkezdtük 4 hósan, de a kislányomnak nagyon megfájdult délutánra a pocakja. Almától is, sütőtöktől is. Így 1 hét után most szünetet tartunk. A védőnő szerint még nem volt felkészülve rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!