Létezik homeopátiás segítség bukós babáknak?
Homeos készítmény is van:
NUX VOMICA 9 CH 1-2szer 5 golyó anyatejben oldva
Nagyevő, ingerlékeny, türelmetlen csecsemőnél, ha evés után rögvest bukás, s bélgázosság, bélkorgás jellző, s ha a csecsemő székrekedésre hajlamos.
ARGENTUM NITRICUM 9-15 CH 1-3szor 5 golyó anyatejben oldva
Ideges, gyorsan evő, türelmetlen csecsemőnél, böfögés kíséretében jelentkezik a bukás,, hajlama van hasmenésre, széklete darált spenótra emlékeztetpen zöldes.
VAN MÉG NÉGYFAJTA, DE HA EZEK KÖZÜL EGYIK SEM JELLZŐ, ÍRJ! De azok már a rosszkedélyű babákra ill a fogyó babákra vonatkoznak.
DE Én úgy tudom, a bukás teljesen természetes, amennyiben a baba jókedélyű és hízik. Ha fogy, akkor van baj, és receptre felírnak, v recept nélkül is lehet venni Nutrilon AR tápszert, amit evés előtt kell adni a babának néhány kanállal,s az besűríti az anyatejet, s így nem bukik a baba..Mondják. Nekem nem jött be, sokmindenkinek bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!