Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik homeopátiás segítség...

Létezik homeopátiás segítség bukós babáknak?

Figyelt kérdés
2008. júl. 25. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Homeos készítmény is van:

NUX VOMICA 9 CH 1-2szer 5 golyó anyatejben oldva

Nagyevő, ingerlékeny, türelmetlen csecsemőnél, ha evés után rögvest bukás, s bélgázosság, bélkorgás jellző, s ha a csecsemő székrekedésre hajlamos.

ARGENTUM NITRICUM 9-15 CH 1-3szor 5 golyó anyatejben oldva

Ideges, gyorsan evő, türelmetlen csecsemőnél, böfögés kíséretében jelentkezik a bukás,, hajlama van hasmenésre, széklete darált spenótra emlékeztetpen zöldes.

VAN MÉG NÉGYFAJTA, DE HA EZEK KÖZÜL EGYIK SEM JELLZŐ, ÍRJ! De azok már a rosszkedélyű babákra ill a fogyó babákra vonatkoznak.

DE Én úgy tudom, a bukás teljesen természetes, amennyiben a baba jókedélyű és hízik. Ha fogy, akkor van baj, és receptre felírnak, v recept nélkül is lehet venni Nutrilon AR tápszert, amit evés előtt kell adni a babának néhány kanállal,s az besűríti az anyatejet, s így nem bukik a baba..Mondják. Nekem nem jött be, sokmindenkinek bejött.

2008. júl. 25. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szivesen :)
2008. júl. 26. 11:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából Ő nem csak evés után bukik, hanem két evés között folyamatosan, van hogy percenként egy tenyérbe való adagot. Később már jön az emésztett tej is, ami nagyon felzaklatja, gondolom jó szar az íze. A súlya nő, de még csak öt hetes és nem tudok mikor lesz ennek vége. Ha megyünk valahova legalább 1 órával korábban el kell kezdeni készülődni, mert ahogy öltöztetem, pelenkázom stb. folyamatosan dől belőle. Meg hát ugye üres gyomorral nem indulunk el. Ilyenkor előke, textilpelus előtte, alatta, mellette, és még sokszor így is át kell öltöztetni indulás előtt. Szóval ki vagyok borulva. A hajam, a ruhám, az ágynemű csupa hányás állandóan. Neki nem igazán fáj a hasa, inkább a túrós büfi zavarja, azért nyugtalan sokszor. Olyan valami kéne, ami a bukások számát is és a menyiségét is visszaszorítja. A Nutriton nem jó. Azért köszi a választ.
2008. júl. 28. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!