Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos babámnak reggelire...

11 hónapos babámnak reggelire szeretnék jó minőségű virslit adni kenyér falatokkal, szerintetek milyet vegyek neki?

Figyelt kérdés
Sparban láttam talán a Saga-nak kifejezetten gyerekeknek való ilyen kicsi darabos virslit, kb. 70 %-os volt a hústartalma. Ez jó lenne?
2014. ápr. 9. 11:30
1 2
 11/13 Gyönyörűséges ***** válasza:
kereskedelmi vezetokent rendszeresen kapunk oktatast az antsz-tol es lesujto volt szamomra h a saga fustli virslije eppenhogy meghaladja az emberi fogyasztasra alkalmas ertekhatart es tapeta ragaszto is van benne. Hivatalos szemelyektol van ez az info. Inkabb eskuszok a nemet, osztrak jobb minosegu virslikre.... de ez a saga nagyon gagyi.
2014. ápr. 9. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Megnéztem Neked a virsli márkáját: Amadori Evviva. Olasz virsli 89 százalék hústartalommal csirke- és pulykahúsból. Nekünk mondjuk az is bonyolítja a virsli-kérdést, hogy a kisfiam tejérzékeny. Na, ebben semmilyen tejszármazék nincs.
2014. ápr. 9. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:

11-sel értek egyet,nem adok ilyen szemetet a gyerekeimnek:El sem tudjátok képzelni mennyi sok xar vanezekben a virslikben,felvágottakban!

Én inkább adok saját készítésű májkrémet,tojáskrémet,sajtkrémet,házi szalámit,disznósajtot!

Bolti vackokat nem eszünk!

2014. ápr. 10. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!