Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kor után adtatok...

1 éves kor után adtatok tehéntejet/bolti/ tejet a babátoknak, vagy tápszert, junior italt inkább?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz 1 éves a kislányom,eddig Milumil Ha-s tápot kapott,kap is jelenleg. Arra lennék kíváncsi ki mit adott a babájának 1 év után. Sokan ellenzik még a bolti tejet,én személy szerint nem vagyok ellene.

Védőnő szerint a gyerekorvos Milupa Fermentált szokott felírni,de én talán ha lehet nem adnék tápszert már..Éjszaka is eszik még a kislányom egyszer,gondolom a Ha-s tápszer már nem elég neki,meg este nem is eszik sokat max 160ml.

2014. ápr. 9. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is tejital párti vagyok, fiaim tejitalt ittak mind a hárman 3éves korukig.

A kicsi két éves mult, ő még azt issza.

Én allergiás vagyok sok növény pollenére, nekem ajánlotta a doki, hogy ebben az esetben jobb a tejital.

2014. ápr. 9. 16:00
 12/12 anonim ***** válasza:
tejet nem adok neki semmiképp. tejitalt és tápszert sem kap, csak tejtermékeket (joghurtot, túrót, sajtot és tejfölt) és teát iszik. múltkor mondta a doki, hogy laktózmentes tejből adhatok neki gofrit, de attól ment a hasa
2014. ápr. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!