Hat hónapos baba éjjel még felkel enni egyszer kétszer (tápszer). Meddig tarthat még?
Köszönöm,hogy írtatok anyukák. :) akkor továbbra is türelem.
(azért gondolom biztosra,hogy éhes éjjel,mert elég sok tápszert megeszik,és sokszor csukott szemmel,fel sem kel,ha már nem kell neki több tápszer befordítja a fejét,és alszik tovább)
Az enyém másfél éves koráig evett éjszaka. Pont ugyanígy, ahogy te is írtad, kicsit nyöszörgött, akkor vittem neki a tápszert, és kb ki sem nyitotta a szemét, álmában beszlopálta az egészet. Én úgy gondoltam, hogy ha nem éhes lenne, akkor nem enné meg, egyértelműen úgy tűnt, hogy az éhség miatt nyüszög. Aztán fokozatosan elhagyta ezt a szokását, de még ma is előfordul időnként (2 éves), hogy hajnalban kéri a kakaóját, félálomban megissza és utána még visszaalszik.
De 6 hónaposan szerintem még egyáltalán nem szokatlan az éjszakai evés. Ne vond ezt meg tőle, ő érzi, hogy mire van szüksége.
Milyen tápszert kap? Biztos az a baj,hogy éhes?
Az én kislányom csak fejlődési ugrásnál ébredt fel éjjel is. De akkor is 1x evett csak.
E hónapban lesz egy éves. Még mindig kel, de úgy alakult,hogy a két kelésből időközben három lett. Már annak örülünk,ha két kelés van.
Mit tegyünk? Nem úgy látszik,hogy ezek a kelések el fognak maradni. Már mindent megeszik szinte nappal, az nem lehet,hogy nem kap elég tápláló ételt nappal. Este lefekvés előtt megiszik 200 ml tápszert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!