Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs, lehet vagy biztos van...

Nincs, lehet vagy biztos van összefüggés aközött, hogy engem csecsemőként szinte mindig kiságyban (később járókában) tartottak, szinte csak etetéshez, öltöztetéshez vettek ki? - a többi lent.

Figyelt kérdés
és a családi beszámolók szerint ha később valakinek bele is ültem az ölébe, annak sem engedtem, hogy átkaroljon, megöleljen, kifejezetten mosolytalan kisgyerek voltam, és felnőttként is csak muszájból hagyom magam megölelni, mert tudom, hogy ez afféle társadalmi norma?
2014. ápr. 8. 21:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Butaság! Aki azt írja, hogy ölelgették, szeretgetik (nem halálra, de normálisan) az igenis szereti ezt továbbadni, szeret szeretve lenni és jól esik neki az érintés. Aki azt mondja, hogy nem szereti a testiséget, ölelést, azt ridegen nevelték! Csak nem akar rá emlékezni, hogy mennyi silány érzelmet kapott. Igen, biztosan ettől vagy ilyen :(
2014. ápr. 20. 22:54
 12/12 anonim ***** válasza:
2015. jan. 13. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!