Nektek tetszik a leonardo nev kisfiunak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 18:03
11/19 anonim válasza:
Én pont Leonardo miatt nem választanám, mert mi van, ha a gyerek majd nem "illik" majd ehhez a névhez (pl. visszahúzódó típus vagy nem egy ezermester). Aztán meg jó pár olyan név van, ami (nem olasz :), de) Magyarországon sem "fura" és nyugaton is használatos.
12/19 anonim válasza:
Nekem az L betűs nevek a kedvenceim, és a Leonardo is köztük van :)
Pláne ha külföldön éltek, szerintem remek választás.
Nekem magyar nőiben a Leonóra az egyik kedvencem, és ha végre egyszer összejön a baba, elég esélyes lánynévnek.
13/19 A kérdező kommentje:
az en kisfiam igy hivjak ,mellette van egy magyar neve is masodiknak.nekem is az tetszik hogy leonak lehet hivni ,de igazabol mi a magyar nevet hasznaljuk. de mivel azt itt nem tudjak kimondani azert adtuk neki ezt a nevet ,hogy ne csufoljak majd az iskolaba a kimondhatatlan magyar neve miatt.
2014. ápr. 8. 19:36
16/19 anonim válasza:
Lákátos Leonárdó, nagyon sirály.
17/19 Lilla73 válasza:
Helló, 13-astól kérdezem, hogy mi a magyar neve a kisfiadnak?
18/19 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nagyon szép, kellemes, dallamos hangzású, és még férfias is.
19/19 anonim válasza:
*meg még ilyen előkelőséget is sugalmaz, az is pl jó benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!