Általában milyen időközönként szopik, illetve kér a baba enni? Hogyan lehet növelni a szoptatások közötti időt?
Szia!
Nekem 1 hónapos a babám de ha a reggeli első tejet lefejem és éjjel mikor felébred azt adom neki akkor tovább alszik és nem ébred fel 3 óránként. Koleszterin és zsirdúsabb ilyenkor a tej és igy jobban elteliti a baba pocakját, jobban jól lakik.
Babája válogatja. VAn aki tökéletesen 3 óránként eszik, van aki óránként kéri.
Az én babám is ha fennt volt, óránként kérte, ha aludt, akkor 3-4 órákat végigaludt.
Éjjel szépen alszik 21-től reggel 4-6-ig evés nélkül.
Növelni csak úgy tudod, hogy nem adsz neki enni-de akkor hallgatni kell, ahogy keservesen sír.
Döntsd el, hogy igény szerint táplálod, vagy időközönként, és ahhoz ragaszkodj, különben nem fogja megszokni egyik módszert sem.
(én igény szerint szoptatok, most lesz 6 hetes, és most kezd neki beállni, hogy 3-4 órát kibír evés nélkül, de van, hogy 2 óránként kéri. Attól is függ, milyen napja van, milyen idő van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!