Ez csak nekem volt fura, hogy a koraszülött babájára ezt mondta: olyan volt mint egy kis béka?
Van egy ismeősöm, aki 43 évesen szült korababát, akit hozzáteszem, hogy imád. Egyszer szóba került, amikor még inkábotorban volt a kicsi, az az időszak és ekkor mondta, hogy úgy nézett ki, mint egy kis béka.
Erre én csak nagyokat tudtam pislogni, hogy mi van?
Amúgy bírom, kedves és aranyos, csak kicsit buggyant szegény anyuka :D
Ti ehhez mit szóltatok volna?
Pont ezt a hasonlatot hallottam már,csak pasi mondta fürdetéskor.
Érdekes,hogy saját anya ilyet mondjon.
Láttál Te már újszülöttet kiterülve a hátán, felhúzott lábakkal?
BÉKA! :)))
Nem értem, mi a gond ezzel, egy koraszülött baba ráncos, vékony, és rendszerint "béka" pozícióban fekszik. Engem sokkal jobban idegesít, mikor az anyukájuk tokos-nek, toki-nek, pocsos-nek hívják az újszülöttjüket. A béka egy aranyos állat, én nagyon szeretem őket, kb. mint a cicákat, kutyákat. Számomra sokkal visszataszítóbb, ha a nemi szerük becézésén szólítják a gyereket.
Mikor először megláttam az inkubátorban a koraszülött kisfiam, nekem is a béka szó jutott róla először eszembe. Én ezt úgy fogalmaztam meg, hogy Ő a Békakirályfi. Most még béka, de ha sokat puszilgatom, királyfi válik belőle. :)
Íme a kisbékám: [url= [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!