Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sikerűlt valakinek egyben...

Sikerűlt valakinek egyben eladni minden babaholmit? Hol hírdessem meg?

Figyelt kérdés

A kiságytól kezdve babamérleg, mellszívó, ruhák, játszószőnyeg stb.

Nem tudom a ruhákért is mit lehetne elkérni?

Minden hibátlan állapotú, de tájékozatlan vagyok az eladással kapcsolatban!

Segítene nekem valaki!?

2009. dec. 19. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Teszvesz, vatera. Ezeket az oldalakat nézegesd meg. Vannak ruhacsomagok feltéve, de külön álló darabok is. Ugyanúgy játékcsomagok, vagy a játékokat is lehet katagorizálva feltenni. De ahogy tapasztalom, a játékcsomik kelendőbbek, főleg a minimálár nélküliek. Az árak nagyjából hasonlók, érdemes tanulmányozni.
2009. dec. 19. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én Teszveszen adtam el mindent.

Érdemes előtte körülnézni,h milyen áron árulják a többiek,és ahhoz igazítani az árakat,mert ha sokkal drágább,kicsi az esélye,h elviszik.A ruháknál felesleges arra hivatkozni,h azért 3E Ft a használt rugi,mert 7E volt az eredeti ára,mert ha drága,nem érdekli a vevőt miért drága,egyszerűen nem veszi meg.Csinálhatsz csomagot a hasonló méretű és egy szezonra való ruhákból,de figyelj ott is az árra,mert kevesen tudnak egyszerre 20-30E Ft-ot kifizetni,hiába nagyon jók a ruhák,ilyenkor bontsd kisebb adagokra.Kép mindenről legyen,ne csak a kupacról,és világos,éles,színhű legyen,mert egy félhomályos,sárga életlen kép nem vonzza a vevőket.

Esetleg felajánlhatod,h xFt vásárlás felett te állod a postaköltséget,ez is csábító lehet.

A postázást érdemes mindennél megoldani,ez is megtöbbszörözi a lehetséges vevők számát.

Ha kiemelést használsz-ezért fizetni kell-sztem az 500Ft-os a legjobb-nem jut eszembe a neve-.És ne használj minimálárat!Tedd fel annyiért,amennyit kapni akarsz érte,és hasznos lehet ha kicsit magasabb licit nélküli árat is megadsz,így aki akarja,el tudja vinni azonnal.

2009. dec. 19. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, át tanúlmányozom !
2009. dec. 19. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!