Mennyi pénzt hagytok átlagosan a gyógyszertárban havonta? Ez szerinted is durva?
Belegondoltatok, hogy egy nátha majd' 5000 Forint?...
-tengervizes orrspray 1800.-
-orrspray 1800.-
-c vitamin 1200.-
Nagyon durva szerintem is.
Nálunk 3kisgyerek van, és most télen kétszer előfordult, hogy mind a hárman lebetegedtek, mert a kiscsoportos fiam sajnos minden nyavaját hazahozott az oviból. KÉtféle antibiotikum 2*2000 +3500ft /üveg, és akkor még a köptető, calcimusc, probiotikum, orrspray, stb..... én is ki voltam akadva.
ezek az orrspray-k iszonyú sokba kerülnek, nem is értem- csak víz!!! :(
Igen, én is az olyat nézegettem. Ha jól tudom 20%-ot vissza lehet igényelni úgy, hogy az összeg, visszamegy a kártyára. Azért nem mindegy. Ha "csak" éves szinten 80.e ft megy el gyógyszerre, akkor már jövőre eleve lesz 16.e ezen a számlán. Ráadásul , havi szinten ha utalok rá, akkor nem lesz egyszerre nagy kiadás a gyógyszer.
Nálunk nem egészségpénztári kártya van a munkahelyen, hanem szép kártya, de annak is nagyon örülünk. :-)
Nagyon ritkán vagyok beteg. De náthára nem használok orrsprayt, pláne nem két félét.
Vitamint pedig ennél sokkal olcsóbban veszek.
De utoljára 10 éve voltam beteg, a családban pedig torokgyulladás volt az utolsó betegség, 7 évvel ezelőtt.
Elég szomorú, hogy ez van és ráadásul ezek sima, gyors lefolyású betegségek amiket említettetek. Mi van ha valaki tartósan beteg?
Édesapámnál most derült ki, hogy rákos, utána néztem pár alternatív készítménynek, hát mit mondjak luxus kategória.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!