Most akkor szabad a még járni nem tudó gyereket "vezetgetni" vagy nem?
5-ös vagyok, én a helyedben nem vinném Dévényeshez, csak ha igazi szakember (neurológus) ajánlja. Van tapasztalatom velük, sajnos a legtöbb Dévényes akkor is ajánlja a kezelést, ha nem szükséges, nekik is meg kell élniük valamiből ugye. És ezek a kezelések nem túl kellemesek a babáknak, sőt, kifejezetten fájdalmasak, ezért nem kellene erőltetni, ha nincs rá feltétlenül szükség.
Ha ilyen nagyon aggódsz, akkor vidd el neurológushoz, és kérdezd meg, hogy ő ajánl-e valamiféle kezelést, de mondom egyáltalán nem kellene aggódnod, a gyerekednek még nem kell járnia, sőt, igazából jó dolog, hogy sokáig mászik.
Én egy Dévényesnél jártam a keresztfiammal, de nem hívott vissza bennünket, csak megmutatta miket gyakoroljunk. Én pont úgy látom, hogy annyi betegük van, hogy nem hívják vissza azt, akit nem muszáj. Ha a gyerekemmel lenne gond, én biztos, hogy Dévényesnek mutatnám meg. De szerintem olyan szakemberhez vidd, akinek elhiszed amit mond, akiben megbízol, akinek adsz a véleményére - legyen ez neurológus, ortopéd orvos, vagy Dévényes gyógytornász.
9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!